Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nevarni odpadki v Moravški dolini – če je treba, grem kot župan tudi na kolena! / Direktorica klinike za fizioterapijo in rehabilitacijo o naprednih metodah v zdravstvu / Zdrave izbire z Urško: NONI SOK

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Nevarni odpadki v Moravški dolini – če je treba, grem kot župan tudi na kolena!

V goste smo poklicali župana občine Moravče, dr. Milana Balažica, in pisatelja, svobodnega raziskovalca, naravovarstvenika in aktivnega ekologa Antona Komata, ki se zgražata nad okoliščinami, v katerih so se po požaru v vrhniški tovarni Kemis znaši prebivalci Moravč. Po medijih se je pred časom veliko pisalo o pričevanju očividcev, ki pravijo, da so delavci strupene odpadke sanacije Kemisa zakopali v peskokopu v Moravčah ter da ima vgrajevani material na lokaciji neposreden vpliv na vodotoke, kakovost zraka in bivanja. Kaj je res in kaj ne oz. kaj sta o vsem tem povedala današanja gosta, izveste v posnetku? Ne zamudite!


Direktorica klinike za fizioterapijo in rehabilitacijo o naprednih metodah v zdravstvu; dr. Stoika Radeva

Za tokratno oddajo smo se z ekipo usedli v avtodom in odpeljali daleč na jug proti Bolgariji. Obiskali smo priznane napredne doktorje, med drugim tudi direktorico klinike za fizioterapijo in rehabilitacijo v bolnišnici ISUL v Sofiji specialistko fizioterapije in rehabilitacije in profesorico laserske terapije in akupunkture na Medicinski fakulteti v Sofiji, dr. Stoiko Radeva. Razkrila je, s kakšnimi težavami se njihovi pacienti najpogosteje srečujejo, kako lahko pri njihovih težavah pomaga dodajanje magnezija, kakšni so pravzaprav simptomi pomanjkanja magnezija, katere skupine so še posebno ogrožene, ko gre za manko magnezija, kakšna je razlika med njegovim oralnim in topičnim dodajanjem ter v kakšne nepričakovane težave lahko vodi dolgoročno pomanjkanje. Ne zamudite ogleda posnetka!


Zdrave izbire z Urško: NONI SOK

Noni je morda še vedno relativno neznan sadež iz daljne Polinezije, a vendar tako mnogostranski, da bi ga bilo greh spregledati. Uspeva samo na neonesnaženih področjih ter pomaga pri ohranitvi splošnega zdravja in preprečevanju okužb. Kseronin, ki se nahaja v njem, je tudi izrednega pomena za rast in delitev celic ter tvorjenju kar 220 različnih encimov. Posebej razveseljujoča pa je tudi novica, da se boste z nonijem z lahkoto izognili abstinenčni krizi pri raznih odvisnostih, zlasti tisti, ki je posledica kajenja. Na katera bolezenska stanja vpliva še posebno ugodno ter zakaj je bil iz energijskga vidika že od nekdaj tako popularen pri raznih šamanskih obredih, izveste v ogledu posnetka. Ne zamudite! https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/bio-noni-protokol-33-in-99-dnevni.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.