Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Navade Indijancev, ki bi jih moral upoštevati tudi sodobni človek / Zakaj je libijsko steklo najljubši kamen Tadeja Pretnerja? / Kako ginekologinja iz Sibirije vidi probleme sodobnih žensk?

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Navade Indijancev, ki bi jih moral upoštevati tudi sodobni človek; Vojko Kovačič
Kako bi na trenutno stanje v svetu in Sloveniji gledal modri Indijanec? Bi imel veliko za komentirati in pograjati? Prav gotovo bi rekel kako pikro na račun odnosa do narave in soljudi. Pa tudi na splošno, v odnosu do sreče, ljubezni, spoštovanja, drugih kultur, prijateljstva, družbe, religije − kaj bi podpiral in kaj bi naredil drugače? Tokrat gostimo upokojenega inženirja elektrotenike in predavatelja v Novi Akropoli, Vojka Kovačiča, ki nam bo slikovito približal svet ameriških staroselcev. Ne zamudite ogleda posnetka!


Zakaj je libijsko steklo najljubši kamen Tadeja Pretnerja? Tadej Pretner

Libijsko steklo je kamen zamegljene ali čiste zlatorumene barve, ki ga del strokovne in ezoterične literature obravnava kot vrsto tektita, čeprav obstaja velika verjetnost, da v bistvu sploh ni tektit. Po mnenju tokratnega gosta Tadeja Pretnerja je najbolj fascinanten kamen v energijskem smislu, to pa zato, ker njegova vibracija krepi t. i. srednji steber in pospešuje inkarnacijo svetlobnega telesa v sistem duša − avra − fizično telo, odpira čakre in centrira druga energijska središča. Kot zanimivost je vredno omeniti tudi dejstvo, da je bilo libijsko steklo del pogrebne ogrlice egipčanskega faraona Tutankamona. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na tečaj kristaloterapije, ki ga organiziramo aprila.
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/delavnica-kristaloterapije-s-tadejem-pretnerjem.html

Kako ginekologinja iz Sibirije vidi probleme sodobnih žensk? Valentina Aleksejevna Kharlova
Tokrat v našem studiu srkamo znanja priznane napredne ruske ginekologinje, dr. Valentine Aleksejevne Kharlove. Izvedeli boste, katere se tipične ženske težave sodobnega sveta, kaj so ženske na Altaju prakticirale v času menstruacije, kako nevarni so v resnici tamponi, kakšne vložke uporabiti ter zakaj so glavni vzroki za težave z zanositvijo ravno raba tamponov, neustrezna izbira vložkov, bolezni ledvic, mehurja in sečevodov ter zgodnji spolni odnosi deklet. Zaupala nam bo, katere naravne rastline aktivno delujejo pri ginekoloških boleznih vnetnega značaja, vnetnih procesih v ledvicah in mehurju, cistitisu (vnetju mehurja), pielonefritisu (vnetje ledvičnih čašic), slabi krvni sliki, normaliziranju menstrualnega cikla, težavah v menopavzi in pri mastopatiji ter drugih stanjih hormonskega neravnovesja. Ne zamudite!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/olje-princesa-gornjega-altaja.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.