PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti hrvaške zeliščarke za žensko lepoto in zdravje / Vloga sibirske fitomedicine pri rakavih bolnikih in preventivi / ČAGA

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Nasveti hrvaške zeliščarke za žensko lepoto in zdravje Vasiljevka

Vloga sibirske fitomedicine pri rakavih bolnikih in preventivi Maria Ana Kolman

ČAGA

Tokrat sistematično in prav po šolsko razlagamo, zakaj je čaga, kateri smo v naši oddaji namenilo že nemalo besed, dejansko tako učinkovita ter vredna omembe in poveličevanja. V 11 točkah boste izvedeli, kakšna čaga je “taprava” in najbolj učinkovita čaga, na kakšen način deluje proti raku, gastritisu, luskavici, kožnih boleznih, bolezni sklepov, sladkorni bolezni, tuberkulozi, hipertenziji itd. Pogledali smo v arhiv, zaupali pa smo tudi razloge, ki se jih morda ne zavedate ali pa jih celo preslišite, in sicer zakaj v poplavi vseh proizvodov izbrati prav tiste, ki jih priporoča Klepet ob kavi. Za temi izdelki namreč stoji ekipa raziskovalcev in strokovnjakov, ki iščejo samo preverjene, povsem sledljive izdelke, narejene iz najbolj kvalitetnih sestavin na trgu. Z nakupom podprete tudi produkcijo izobraževalnih vsebin v oddaji, ki jih sicer ne bi mogli pripravljati. Ne zamudite!  

Prihajajoče TV oddaje

Trenutno ni dogodkov.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.