Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti hrvaške zeliščarke za žensko lepoto in zdravje / Posebnost in čudežnost drevesa sibirske cedre / Kako s tehnologijo Hydronic vplivati na strukturo vode ter njeno živost in spomin?

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Nasveti hrvaške zeliščarke za žensko lepoto in zdravje Vasiljevka

Posebnost in čudežnost drevesa sibirske cedre; Maria Ana Kolman

Sibirska cedra je sveto drevo in darilo ljudstvom sibirskih prostranstev. Je tudi drevo spoznanja, ki transformira energijo kozmosa v energijo naših celic. Tokrat smo z Mario Ano Kolman obelodanili še nekaj zanimivih dejstev o tem zakladu narave, katerega deli so zdravilni v mnogo različnih pogledih. Kakšno moč imajo fitoncidi, ki jih izločajo cedre, kako uporabiti iglice, oreščke in smolo, kako se preko nje pretaka mogočna energija in na kak način jo uporabiti v Sloveniji? Izdelki iz cedre so res nekaj posebnega in v čast nam je, da jih lahko priporočamo in nudimo tudi v spletni trgovini. Ne zamudite ogleda posnetka!

Kako s tehnologijo Hydronic vplivati na strukturo vode ter njeno živost in spomin? Vinko Žgajner


Živa voda je očiščena škodljivih sestavin, kot so klor, nitrati, farmacevtske spojine, toksini in v končni fazi tudi negativnih informacij. Dr. Masaru Emoto je celo zelo nazorno dokazal sposobnost vode, da se na različne informacije različno odziva. Kadar ji posredujemo pozitivne informacije, tvori lep, simetričen kristal, kadar pa je deležna negativnih informacij, so kristali nejasnih in kaotičnih oblik. Kako torej vplivati a strukturo vode, na njeno živost in spomin? Kaj pomeni takšna prečiščena, filtrirana in informirana voda za človekov pa tudi živalski ali rastlinski organizem? Ne spreglejte ogleda posnetka! Izdelek pa najdete tudi v naši spletni trgovini po posebni promocijski ceni. https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/hydronic-filter-in-vitalizator-za-vodo-primeren-za-hise.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.