Ta mesec praznujejo Jasmina, Marko, Neja, Irma in Marija! Zato ti cel mesec častimo poštnino, praznuj z nami!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nagrajeni poročni fotograf o pogojih za dobro poročno fotografijo / Sokovi za več lepote, vitalnosti in zdravja / Medicina tretira vsak organ posebej, v resnici pa so organi med seboj povezani

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Nagrajeni poročni fotograf o pogojih za dobro poročno fotografijo; Samo Rovan

Poroka je veliko veliko več kot le lepe fotografije zakonskega para. Na njej je toliko zanimivih zgodb – malih, velikih, sočnih, zabavnih, veselih, žalostnih … Kaj je pomembno, da fotograf ujame na poročni sliki? Kako bistveni so svatje in splošno razpoloženje na poroki? Kako se razlikujejo slovenski pari od parov iz drugih držav ali kultur? O poročni fotografiji smo se pogovarjali z dvakratnim najboljšim poročnim fotografom na svetu (za leti 2015 in 2020), Samom Rovanom. Ne zamudite! 

 

Sokovi za več lepote, vitalnosti in zdravja; Simone Godina 

Velja poudariti, da le malo sokov na trgu ustreza kriterijem učinkovitosti in neoporečnosti (ekološko poreklo, brez aditivov, brez sladkorja itd.), zato je najbolje, da si sokove pripravite sami doma oz., če boste sok kupili, temeljito pregledate deklaracije. Mi smo opravili svoj del in na www.prema.si priskrbeli 8 razmeroma neobičajnih sokov. V tokratni oddaji izveste, kateri sok izboljša pretok krvi po telesu, s pitjem katerega soka poskrbeti za boljši spanec, kateri sok bo izboljšal stanje kože ter kako si z mešanico dveh zelenjavnih sokov narediti “sončno kremo”. Ne zamudite! Pokrovitelj oddaje: www. prema.si 

 

Medicina tretira vsak organ posebej, v resnici pa so organi med seboj povezani. Ko govorimo o jetrih,  je z njimi najbolj tesno povezano črevesje. In predpogoj za normalno delovanje jeter je zdravo črevesje. Ravno zato bi ju morali čistiti simultano. Zakaj pravzaprav tako redko pomislimo na težave z jetri? Kakšno vlogo imajo v telesu? Kaj delajo jetra in česa so sposobna? Zakaj potrebujemo zdrava jetra? Zmotno mislimo, da imajo z jetri težave samo alkoholiki. Težave z jetri so zelo pogoste in še bolj pogosteje jih spregledamo … Ker so simptomi, ki kažejo na obremenjenost jeter, na zunaj zelo nespecifični. Katerih 13 znakov  kaže na težave z jetri? Pripravili smo tudi ključna vprašanja, ki bi si jih morali zastaviti, da bi ugotovili, ali vam jetra jasno in glasno sporočajo, da potrebujejo remont. Kako se lotiti čiščenja jeter in črevesja in katere začimbe nam lahko pri tem pomagajo ter zakaj je zelo pomembno, da se čiščenja jeter in črevesja lotimo najmanj dvakrat letno ter obvezno po vsaki infekciji oz. gripi? 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/ekoloska-podpora-formula-crevesje-in-jetra.html 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.