Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nadležna dlakavost! Vodnik po življenju z dlakami (ali brez njih) / Tako izkoristiš moč JESENI za zdravje, lepoto in obilje!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Nadležna dlakavost! Vodnik po življenju z dlakami (ali brez njih); Manca Čelesnik Peklenik, Simone Godina

Pri ženskah poraščenost ni zaželena. In pri prekomerni poraščenosti gre v glavnem za motnje v hormonskem ravnovesju, pri čemer pride do prevelikega izločanja androgenih (moških) hormonov. Predvsem v menopavzi veliko žensk prestrašijo dlake nad ustnico in po bradi. Se da s celostnim pristopom zmanjšati poraščenost pri ženskah? Kateri so še drugi pomembni vzroki za močnejšo poraščenost pri ženskah (mimogrede, morda so za vašo prekomerno poraščenost krive navadne sladkarije!)? Kako sploh varno odstranjevati dlake? Uporabljati staro dobro britvico ali pa novodobne laserje, epilatorje, sladkorno pasto, vosek, depilacijske kreme? Vse to izveste v ogledu posnetka, na kratko pa bomo spregovorili še o diametralno nasprotni težavi: prekomernem izpadanju dlak (tudi las), npr. pri avtoimunski bolezni alopeciji, oz. pri moški plešavosti, ki se pojavi v nekje 80 %. Rešitev za obe težavi je urejanje hormonskega stanja in okrepitev nadledvičnih žlez. Kako uskaditi nujno delovanje z navadami in prehrano?

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/eko-zelenje-28-vreck-z-zelenjem-algami-in-kalcki.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/adaptogeni-adrenal-podpora-asvaganda-tulsi-rozni-koren-ginseng-kordiceps.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/paket-hormonski-detox.html

 

Tako izkoristiš moč JESENI za zdravje, lepoto in obilje! Špela Hočevar, dr. Urška Videmšek


Jesen je prehodno obdobje, ko se temperature počasi znižujejo in se narava umirja. Je pa to tudi čas, ko se pojavi večje število okužb, grip, pljučnic itd. Po TKM je jesen čas pljuč in debelega črevesja. S katerimi boleznimi so povezana pljuča? Težave v povezavi z nosom, kot so vnetje nosne sluznice, sinusitis, krvavenje iz nosu, povezane z meridianom pljuč, pa tudi budi bolečine v grlu in slab imunski sistem. Pljuča je treba zato dobro hidrirati, saj bodo tako manj dovzetna za nastajaje sluzi. Kaj pa težko opevani vitamin D? Ga je res obvezno dodajati? Kako ugotovimo, da sploh imamo težave s pljuči in črevesjem? Kako ju sanirati in prirpaviti na hladnejše mesece? Katero hrano uživati jeseni, čemu se izogibati, s kakšno vabdo krepiti telo, v katere barve se obleči, kako se soočiti s čustvom jeseni (žalostjo)? Kater rastlina nas najbolje podpre v tem četnem času ter kateri jesenski feng shui nasveti bodo v vaš dom in posledično v življenje prinesli več harmonije. Več o celostnem vodniku za več lepote, zdravja in sreče izveste v posnetku!

Članek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/jesenski-vodnik-za-zdravje-lepoto-in-obilje.html

Prihajajoče TV oddaje

Trenutno ni dogodkov.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.