Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Moji rituali za zdravje; Nina Donelli / Cenejše in bolj praktične alternative vozičku!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Moji rituali za zdravje; Nina Donelli

Vsak ima neke svoje skrivnosti za vzdrževanje zdravja. Morda je to goltanje česna, ko zataji imunski sistem, morda je to dvotedenski detoks z zelenimi napitki, ko se bliža poletje, morda nepogrešljiva kamilica ali drugi čajčki ob zajtrku. Nekateri rituali so kratkotrajni, nekateri vsakodnevni, potem jih seveda malo prilagajamo ali pa spreminjamo ali pa smo jim zvesti več let … Skratka različni smo si. V naši oddaji radi predstavljamo protokole za zdravje in dobro počutje, ki niso instantni in po njih ne pričakujemo rezultatov v enem tednu, ker vemo, da so vsakodnevne navade tiste, ki zagotavljajo zdravje, dobro počutje in nenazadnje tudi lepoto. Ne takoj, ampak, kar je bistvo, na dolgi rok! V tokratni oddaji bomo po ritualih za zdravje in lepoto spraševali mlado pevko Nino Donelli. Jo pri rosnih (malo čez 20) letih sploh že zanimajo razni protokoli za zdravje? Ali se bolj posveča lepotnim ritualom? Kako se prehranjuje, ima kakšne posebne diete, kako se spopada z negativnimi opazkami? In, nenazadnje, kako si lahko privošči tako razkošne videospote? Plača “Bogati tata”?

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/eko-zelenje-28-vreck-z-zelenjem-algami-in-kalcki.html

Cenejše in bolj praktične alternative vozičku! Sanja Mikac
A je prav, da otroka dvignem, ko joka, je prav, da ga potolažim, vzamem v naročje in ga pomirim? Ali naj pustim, da se pomiri sam? Ga bom s cartanjem preveč razvadila? Nikakor, otroci najbolj potrebujejo prav občutek varnosti … Ker so tako nebogljeni in nesamostojni. Kako naj razvijejo zdravo navezanost, če ne vedo, ali bo poskrbljeno za njihove osnovne potrebe? V zvezi z varno navezanostjo je še nekaj, kar izvira že iz davne zgodovine in kar se še vedno prakticira v plemenih, kjer vozička praktično ne poznajo − nošenje otroka pri telesu. Otroci tam se skorajda ne jokajo. Je razlog res v nosilkah in trakovih za nošenje ter ter ali ima to kakšno znanstveno podlago? Ne zamudite ogleda posnetka, obenem pa vljudno vabljeni k vpisu v Gaja akademijo, akademijo za zavestne starše, ki svoja spletna vrata odpira 13. januarja. https://klepetobkavi.si

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.