Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Moč adaptogenov, ki je v laboratoriju ne morejo ponarediti; Maria Ana Kolman

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Moč adaptogenov, ki je v laboratoriju ne morejo ponarediti; Maria Ana Kolman (20 min) 

Človekovo telo je predvsem zaradi stresa velikokrat v neravnovesju. Takrat se vse biokemijske reakcije v organizmu usmerijo k ponovni vzpostavitvi primarnega reda ali homeostaze, pri čemer nam lahko pomagajo adaptogene rastline. Ogromno znanstvenih raziskav dokazuje, da so adaptogeni v prvi vrsti koristni zaradi tega, ker povečujejo moč obrambnega odziva na stres v vseh njegovih pojavnih oblikah. A vendar adaptogene rastline še danes niso dobro poznane … Verjetno zaradi dejstva, da njihovih izjemnih sposobnosti farmacija ne more sintetizirati v zdravila. Inteligenci narave ni namreč kos nobena sintetika! Od kod torej adaptogenim rastlinam takšne sposobnosti? Kakšno je njihovo delovanje in v kakšnem spektru adaptogeni vplivajo na zdravje in počutje? 

Priročnik Moč adaptogenov najdete tukaj: https://klepetobkavi.si/brezplacno.html 

Menopavza – zlata transformacija, druga pomlad ali občutek, da je konec življenja? Dejstvo je, da lahko izberemo eno ali drugo! Menopavza namreč ne pomeni, da se bo kvaliteta življenja nujno zmanjšala. Pravzaprav v tem času ostane ženski več vitalne energije, ki jo je prej porabljala za menstruacije in pripravo telesa na zanositev. Katere so glavne (in tudi netipične) fiziološke spremembe, ki se pojavljajo v menopavzi? Čemu je dobro, da se v tem obdobju izogibamo? Kakšne zdrave navade potrebujemo? Bi morala ženska, ko pride v menopavzo, spremeniti prehrano? Kakšno hrano bi bilo dobro vključiti ter kako bodo ženski v obdobju transformacije pomagali adaptogeni rejši, levja griva in astragalus?  https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/hormonski-program-za-zenske-v-menopavzi-poliadaptogenska-mesanica-adapto-meno-knjizica.html 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.