Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Magična moč žensk v krogu / Ali se s slikarstvom da preživeti? / Agarikus – največje odkritje za medicino in farmacijo

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Magična moč žensk v krogu; Vesna Juvan, Tamara Mihalič, Sanja Kranjc
V mesečni rubriki Ženski krog se zbere več žensk, s katerimi v krogu govorimo o posameznih ženskih tematikah. Ideja izhaja iz starodavnega druženja žensk v krogu, kjer so s pogovorom krepile vezi, se združevale in si pomagale. Vraže sicer pravijo, da ko se na kupu zberejo ženske, slej ali prej začne deževati. Kako bo vreme sovpadalo z danšanjim ženskim druženjem, ne znamo predvideti, vemo pa, da bo pogovor živahen in vznemirljiv. Dotaknili se bomo splošnih žensko-moških vsebin, pregledali tematike za naslednje mesece in gledalke povabili, da tudi same večkrat prakticirajo tovrstna druženja! V goste pridejo Vesna Juvan, Tamara Mihalič in Sanja Kranjc! Ne zamudite ogleda posnetka!


Ali se s slikarstvom da preživeti? Nik Anikis Skušek
Ko vam bomo na začetku oddaje pokazali slike tokratnega gosta Nika Anikisa Skuška in vas ob tem povprašali po njegovi starosti, boste verjetno krepko pihnili mimo. Zaradi njegove prodirljive preciznosti in nenavadne nadarjenosti (zaradi katerih brez posebnega truda pomešamo med fotografijo in sliko) namreč kar težko verjamemo, da so umetnine delo še ne tridesetletnika. Kristijan ga bo povprašal o tem, kje dobi navdih, ali so slikarji res več ali manj vsi na beraški palici, pobrskali pa bomo tudi po Nikovi delovni bukvi. Zanimivo bo! Ne zamudite ogleda posnetka!


Agarikus – največje odkritje za medicino in farmacijo  Maria Ana Kolman
Agarikus ali macesnova goba je po mnenju ameriškega mikologa (strokovnjaka za glive) največje odkritje medicino in farmacijo oz. ključ do zdravil. Zakaj? Agarikus odstranjuje strupe (celo tiste, ki se v organizmu naberejo zaradi jemanja močnih kemičnih zdravil, radioterapije in razpadanja tumorjev), velja pa tudi za odlično sredstvo za zmanjševanje teže – človek v mesecu dni ob nespremenjeni prehrani izgubi od 3 do 5 kg, po končanem uživanju pa se ne zredi ponovno nazaj. V kakšnih situacijah konkretno se agarikus še priporoča, kako ga uživati ter katero obvezno opozorilo morate upoštevati, da bi od njega potegnili največ, kar lahko? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/agarikus-ali-macesnova-goba-program-fungoterapija-po-recepturi-dr-korepanova.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.