Danes ti častimo poštnino! Za zdrav začetek leta 2020! Pokukaj v spletno trgovino ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kuhamo z znanimi Slovenci: kako narediti kefir? / Bolgarska onkologinja o potencialni rabi nonija v zdravstvene namene / O demenci: Ravnovesje v visokih petah

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kuhamo z znanimi Slovenci: kako narediti kefir? Tereza Poljanič
Tereza Poljanič si je v času delovnega dopusta v domovini vzela trenutek tudi za obisk na Klepetu ob kavi. Predstavila nam je fermentirane izdelke, točneje vodni kefir in kombučo, ki veljata za res hranilen in predvsem črevesju prijazen napitek. Fermentirano hrano bi morali uživati vsak dan, saj ima, zraven ostalega, veliko podpornih elementov za prebavni sistem, uživanje kefirja pa se bo poznalo tudi na zmanjšanju potrebe po sladkem. Ne zamudite podrobnih navodil priprave, predvsem pa sproščenega pogovora o pretežno malo poznanem načinu fermentiranja doma. Kje sploh dobiti kefirjeva zrnca oz. kombučo ter zakaj pri pripravi nujno in brez slabe vesti uporabiti beli sladkor? Preverite v posnetku!


Bolgarska onkologinja o potencialni rabi nonija v zdravstvene namene

Tokrat bomo o noniju govorili z bolgarsko onkologinjo dr. Majo Angelovo Cakovo in se spraševali, kako je nekaj naravnega, kot je recimo noni sok, videti v očeh priznane zdravnice in vodje medicinskega centra. Izvedeli boste, kako noni sploh deluje, zakaj lahko zanj rečemo, da predstavlja resno podporo pri zdravljenju rakavih bolezni, kako deluje sočasno z rabo kemoterapij, kako pomaga pri kardiovaskularnih težavah in v nevrologiji ter kaj lahko pričakujemo od rednega dnevnega pitja noni soka. Ne zamudite ogleda posnetka! Zanj smo se peljali vse do Sofije! https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/bio-noni-protokol-33-in-99-dnevni.html

O demenci: Ravnovesje v visokih petah; Slavica Bidermajer, Irena Rotar

Vsake 3 sekunde nekdo na svetu zboli za demenco in samo v Sloveniji je več kot 30.000 oseb, ki jih je prizadela ta neprizanesljiva možganska bolezen. Glede na to, da za vsako od teh oseb skrbijo v povprečju še 3 druge osebe, lahko sklenemo, da se z njo ukvarja vsak 21. Slovenec. Najverjetneje vam statistika kaj malo pomaga, če se je v taki situaciji znašel kdo od vaših bližnjih ali vi sami, a vendar, tokrat želimo predstaviti preventivne ukrepe, s katerimi zmanjšamo oz. vsaj odložimo njen pojav. Priporočila in nasvete za ohranjanje miselnih funkcij bosta delili Slavica Bidermajer in Irena Rotar. Ne zamudite!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/nocno-popravilo-fitokompleks-ekoloskih-rjavih-morskih-alg.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/cbd-kaplijce.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.