Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Krepitev imunskega sistema je zelo aktualna in pravzaprav ekstremno pomembna dejavnost, za katero bi morali skrbeti celo leto

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Krepitev imunskega sistema je zelo aktualna in pravzaprav ekstremno pomembna dejavnost, za katero bi morali skrbeti celo leto (in ne samo jeseni in pozimi, ko pridejo klasični prehladi, gripe, virusi in razne druge sezonske bolezni itd.). Zakaj dejansko bolj zbolevamo v mrzlem obdobju leta? Ker virusi za svoj razvoj potrebujejo ohlajeno telo (bakterije pa toplo). Proti virusom torej v prvi vrsti skrbimo, da bodo zlasti okončine tople. Poleti je to lažje … A vendar … Poskrbimo za zdrav imunski sistem že prej ... Da bodo naši vojaki v polni pripravljenosti, ko bo to potrebno. Učinkovit imunski sistem je namreč najboljše varovalo pred virusi in drugimi vsiljivci, ki ogrožajo telo. Temeljna naloga imunskega sistema je, da prepozna vsiljivca in organizira učinkovito obrambo. Ker je sistem, pomeni, da gre za sklop usklajenega delovanja več organov. Imunski sistem bi lahko primerjali z dobro organizirano vojsko. Kako prepoznamo, da je imunski sistem šibek? Kako s celostnimi spremembami na več nivojih do boljšega imunskega sistema?

https://klepetobkavi.si/protokoli-zdravja-in-lepote/jip-protokol-jesenska-imunska-podpora.html

Članek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/id-4-faze-razvoja-virusov-in-jesenska-imunska-podpora-jip-protokol.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.