Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kozmični karmični zakoni in trenutno dogajanje v svetu?! / Bolj samozavestna v 6 korakih!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kozmični karmični zakoni in trenutno dogajanje v svetu?! Kaj pa, če je vsega kriva slaba karma? Marjan Ogorevc
Je trenutno stanje v svetu, Evropi in ne nazadnje v Sloveniji posledica kolektivne karme? A je sploh kdo na svetu, ki ne obračunava neke karme, in kakšen vpliv ima kolektivna karma na posameznika? Smo se v določeni državi rodili s posebnim razlogom? Kako so se vse strahote, ki so jih delali naši bližnji ali daljni predniki, že karmično poplačale (vojne v imenu krščanstva, vojne, holokavst)? Karma in ostale “mejne” znanosti, kot sta numerologija in astrologija, so v preteklosti velikokrat uporabljale elite, vplivneži, mogočni, bogati ljudje … Zakaj? Kdo ima dostop do informacij in kaj kaže karmična diagnostika tega časa in prostora? Bo vse zlo enkrat poplačano? Ali se to poplačilo morda že dogaja? Ne zamudite ogleda posnetka!

Bolj samozavestna v 6 korakih! Jasmina Kandorfer
Okol vica je pogostokrat tista, ki prinaša izzive in včasih vzbuja tudi dvome o tem, ali smo dovolj dobri, lepi, pametni, sposobni, vredni ljubezni. Tu pa odigra svojo vlogo samozavest! V tokratni oddaji Jasmina in Neža komentirata 6 korakov za boljšo samozavest. Kako pomembno je prepoznati svoje močne pa tudi šibke točke, kaj pomeni raziskati samega sebe, zakaj je za vzpostavitev zdrave samozavesti nujno sprejeti dejstvo, da vsem pač ne moremo biti všeč, kako sprejeti svoje napake ter kako pomembno vlogo ima pisanje hvaležnosti? Ja, dejansko pozabljamo, da vedno obstaja nekaj, za kar smo v vsakem trenutku lahko hvaležni … In če si želite v življenje priklicati samozavest in malo magije, je izražanje hvaležnosti dolžnost. Ne zamudite ogleda posnetka! https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/hvaleznica-2809.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/resnica-ali-izziv-razvedrilna-duhovnost-karte-za-zabavno-samoraziskovanje-in-osebno-rast.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.