Danes BREZPLAČNA POŠTNINA + revija Duša in telo.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ko ženska zasluži več kot moški ... Kaj to naredi njegovi psihi? / Feng shui analiza Lepe afne razkriva, kdo je ona v resnici!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Ko ženska zasluži več kot moški ... Kaj to naredi njegovi psihi? Dr. Veronika Podgoršek, dr. Andrej Perko
Ženske v povprečju zaslužijo okoli 7 % manj kot moški in še vedno velja predstava o tem, kakšen naj bi bil pravi moški – in pravi moški naj bi zaslužil več od ženske. Moški mora poskrbeti za družino, več dohodka pomeni več moškosti, če ženska zasluži več, se moški počuti negotovo, ogroženo, manjvredno … Pa je to resnica ali zgolj antropološko predvidevanje? Dejstvo je, da če moški svoj dohodek povezuje z lastno vrednostjo/sposobnostjo, se lahko zavestno ali nezavedno počuti manjvrednega (v primeru da žena zasluži več od njega) – to pa kompenzira s prikritimi manipulacijami, nezadovoljstvom, obtoževanjem itd. Kako torej deliti denar? Imeti skupni budžet? Naj vsak zapravlja svoje prihodke? Naj dajeta oba določeni del zaslužka v skupni proračun? Naj moški, od katerega se pričakuje (se res?), da je “provider”, vse plačuje sam, ženska pa svojo plačo zapravi izključno zase? O denarnih problemih in moškem egu z dvema strokovnjakoma. Ne zamudite ogleda posnetka!

Feng shui analiza Lepe afne razkriva, kdo je ona v resnici! Lea Filipovič (Lepa afna)
Lea Filipovič je širni Sloveniji znana pod imenom Lepa afna, s svojimi videi, vlogi in zapisi pa dosega ogromen odziv zlasti mlajše populacije. Je velik zgled mladim puncam, ki se na poti odraščanja srečujejo s problemi, kot so starši, šola, ljubezen, mejkap, oblačila itd. Na zunaj je Lepa afna uspešna mlada podjetnica … Kaj pa navznoter? Kaj o njeni osebnosti pravijo feng shui elementi? Feng shui svetovalka Tanja Glažar je analizirala elemente Lepe afne, ki jih je pridobila na podlagi datuma, ure in kraja rojstva − kakšna je njena energijska koda, kaj jo vodi v življenju, kako lahko podpre svojo elementarno matrico (jin lesa), katere zaenkrat speče potenciale še skriva, katere barve jo podpirajo, kako naj opremi svoje stanovanje, kako naj skrbi za svoje zdravje ter s katerimi elementi naj okrepi šibka področja? Več o analizi feng shui elementov si lahko preberete tukaj: https://klepetobkavi.si/storitve/feng-shui-osebni-elementi.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.