Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kje sem in kdo sem? Kanalizirani odgovori v posebnih časih

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kje sem in kdo sem? Kanalizirani odgovori v posebnih časih; Anita Reher 

Zadnji dve leti sta močno zaznamovali marsikoga izmed vas – govori se o apokalipsi, o totalni prenovi, dvigu zavesti, resetu sistema – in meditacija, iskanje smisla, raziskovanje sebe – vse to je postalo še bolj popularno, še bolj iskano, še bolj zaželeno. Tudi naši gledalci velikokrat izrazijo željo, da bi se več govorilo ravno o takih tematikah … Kje sem, kaj se dogaja, kdo sploh sem, čemu ves ta kaos ter kako živeti v tem kaosu oz. kako stopiti ven iz njega? Intuitivna terapevtka Anita Reher bo v tokratni oddaji delila lastna spoznanja o pomenu medsebojnih odnosov, lekcij in navsezadnje inkarnacije na istem planetu ob istem času. Z druženjem z določenimi ljudmi namreč razrešujemo vezi in se učimo lekcij, po katerih hrepeni naša duša. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na kanalizirano predavanje KJE SEM, KDO SEM, ki bo 17. 9. 2022 (9.00–13.00) v hotelu Belvedere (Izola). Več na www.arhelika.com ali 041 260 102. Predavanje bo kanalizirano in v celoti podprto s pozitivno energijo Kreatorja, kar pomeni, da bodo tudi vsi odgovori, ki jih boste prejeli, v najvišje dobro.  

 

Naši predniki so uživali povprečno 5000 do 6000 mg omega-3-maščobnih kislin na dan, danes pa znaša povprečni vnos okoli 250 mg na dan. Prehranski strokovnjaki zato svetujejo vnos več kot 1000 mg omega-3-maščobnih kislin na dan. Gre za izjemno pomembno maščobo, ki ščiti srce, možgane in oči ter pomaga pri uravnavanju hormonov, razpoloženja in tudi drugih telesnih procesov. A vsako uživanje prehranskih dopolnil omega-3 ni priporočljivo. Omega-3 iz rib in rakcev je namreč polno težkih kovin in toksinov, medtem ko je primarni vir (alge) prečiščen in zato varen za uživanje. Kako uživanje omega-3 vpliva na vaše telo in pri katerih težavah vam lahko pomaga? Ne zamudite ogleda posnetka! 

 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/omega-3-iz-mikroalge-e-vitamin-11.html 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.