Ta mesec praznujejo Jasmina, Marko, Neja, Irma in Marija! Zato ti cel mesec častimo poštnino, praznuj z nami!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kitajsko novo leto: kaj prinaša vašemu znamenju v odnosih? / Energije meseca februarja / Navade, ki najbolj korenito spremenijo tvoje življenje

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kitajsko novo leto: kaj prinaša vašemu znamenju v odnosih? Tanja Glažar

Feng shui novo leto se zgodi malo z zamikom — leto vodnega Tigra nastopi 1. 2. 2022 in predstavlja dva jang elementa – vodo in les. In kakor se astrologi lotevajo letnih napovedi, tako obstaja tudi kitajska napoved po Bazi znakih. Kaj konkretno se bo dogajalo posameznim znamenjem, bo leto 2022 na splošno naklonjeno odnosom ter kateri znaki bodo najbolj blesteli (in kateri bodo na preizkušnjah)? Zmagovalca bosta zagotovo Petelin in Prašič, izzvani pa bodo štirje znaki. Preverite, kaj prinaša feng shui novo leto vašemu znaku ter kako okrepiti feng shui področje za odnose – konkretne napotke zaupa feng shui svetovalka Tanja Glažar. 

Mandarinki, feng shui pripomoček za priklic in krepitev ljubezni: https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/mandarinki.html  

 

Energije meseca februarja; Lili Sorum, Dušan Doblanovič Jimmy, Tanja Glažar

Februar je splošno uveljavljen mesec ljubezni, po feng shuiju pa tudi mesec, ko se zgodi novo leto. Ja, s 1. 2. se po feng shui zgodi premik v leto vodnega Tigra. Rdeča nit tega meseca je premik naprej. Vsekakor lahko pričakujete napetosti, obenem pa se veselite, saj so na obzorju spremembe na bolje! Zgodili se bodo: dva mojstrska dneva, ugoden aspekt Jupitra v sekstilu z Uranom, karmični 14. februar pa podvojene energije … Okrepljena bo intuicija, če pravilno izkoristimo feng shui priporočila, lahko v svoje življenje prikličemo več blagostanja, mlada Luna v Vodnarju pa nosi v sebi energijo velikih potencialov … Skratka, mesec velikih priložnosti … Ko se lahko uresničijo tudi najbolj divje fantazije! 

Ne spreglejte ogleda posnetka. 

PREVERITE! Nagradna igra na našem Instagram profilu – podarjamo mandarinki, feng shui pripomoček za priklic partnerstva in več ljubezni.
Aktualni dogodki: 

Priklic zdrave partnerske zveze: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/priklic-zdrave-partnerske-zveze.html

Kako genialno drug z drugim: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/zenske-in-moski-kako-genialno-drug-z-drugim.html

Energijska koda: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/energijska-koda-22-2-2022-zvocna-kopel-in-meditacija.html

Duhovne počitnice v Egiptu: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/duhovne-pocitnice-v-egiptu-makadi-bay8-10-15-10-2022.html 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/feng-shui-vodnik-2022.html

https://klepetobkavi.si/storitve.html

Brezplačni priročniki: https://klepetobkavi.si/brezplacno.html 

Tedenski horoskop: https://klepetobkavi.si/novice/kategorija/horoskop.html 

 

Navade, ki najbolj korenito spremenijo tvoje življenje; Urška Videmšek 

Danes zaupamo 7 navad, ki bodo vaše življenje korenito spremenile na bolje. Prva je zagotovo navada, brez katere ne moremo normalno funkcionirati, tudi če sicer živimo zelo zdrav življenjski slog. Druga se nanaša na ključno zimsko rutino, ki bo zmanjšala možnosti za morebitne okužbe z virusi, pri tretji gre za jutranjo rutino, ki izboljša imunski sistem za več kot 5-krat, četrta predstavlja pogoj za normalno delovanje hormonov, peta izboljšuje koncentracijo, počutje, energijo, prebavo in pomaga pri zmanjšanju tveganja za pojav debelosti, srčno žilnih bolezni in pomaga uravnavati raven krvnega sladkorja, šesta prinaša več lepega v življenje, zadnja, sedma pa je osnova, da v tem norem svetu ohranimo mirnost in fokusiranost. Ne zamudite ogleda posnetka! 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/d3-in-k2-v-kapljicah-za-60-dni-100-organsko-ekolosko-naravno.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/hvaleznica-2809.html 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/eko-zelenje-28-vreck-z-zelenjem-algami-in-kalcki.html 

Dogodki: https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.