Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kdo so ljudje, ki po internetu pišejo zlobne komentarje? / Ali je lahko molitev zdravilna?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kdo so ljudje, ki po internetu pišejo zlobne komentarje? Edita Tomić
Anonimnost nam daje pogum, da pišemo nekaj, česar v živo ne bi nikoli izrekli. Kdo so ljudje, ki se v zavetju anonimnosti poslužujejo takega nizkotnega opravljanja? Kakšni so ljudje, ki žalijo in grdo pišejo po raznih medijih? Iščejo potrditev, hočejo povzdigniti sebe (tako da ponižajo druge), imajo probleme s samopodobo? Kako ločevati med iskrenostjo in brezpotrebnim kritiziranjem ter kako odreagirati na zlobne komentarje? Se braniti in odpisovati nazaj? Ali samo ignorirati? Napotke o tem, kako se zoperstaviti nesramnim spletnim komentatorjem, izveste v ogledu posnetka! Ne zamudite.

Ali je lahko molitev zdravilna? Janez Avsenik, Miro Šlibar
Ste že kdaj naleteli na novico ali situacijo, za katero ste rekli, da je čudež? Da je šlo za zdravorazumsko nerazložljivo ozdravitev ali kaki drugi nepojasnjen dogodek, ki se po vsej logiki ne bi smel zgoditi? V zvezi s tem ima veliko opraviti astralni svet, kjer oživi vse, čemur namenjamo fokus − če pri tem vpletemo še čustva in vero. Ljudje, ki verjamejo v določeni čudež, lahko dejansko povzročijo njegovo manifestacijo v snovnem svetu … Če je te vere (+ čustev in posledično energije) veliko, se zgodi čudež v snovnem svetu. Je torej čudežna ozdravitev možna? Koliko imata pri tem opraviti molitev in vera? Obstajajo čudežne ozdravitve tudi v Sloveniji? O tem, ali molitev lahko zdravi, se tokrat pogovarjamo z dvema duhovnikoma − Janezom Avsenikom in Mirom Šlibarjem. Katerim pogojem mora biti zadoščeno, da se zgodi čudež? Kaj pa če molitev ni uslišana? Ima človek vseeno kaj od tega? Kakšen je metafizični izvor bolezni? Ali bolezen pride, da bi se duhovno prebudili? A lahko molitev reši nekoga, ki je ateist? Vse to v posnetku! https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.