Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kateri izvir spada, po meritvah Jožeta Muniha, v sam svetovni vrh? / Naravna podpora ob prenehanju kajenja / 4 najbolj umazane stvari v našem domu

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Kateri izvir spada, po meritvah Jožeta Muniha, v sam svetovni vrh? Jože Munih

Ponovno raziskujemo zdravilne točke Slovenije! Izvir Grofove vode, ki bo na tapeti tokrat, je poznan kot izjemno zdravilen vrelec. Na podlagi meritev, današnji gost, svetovno priznani radiesteziolog Jože Munih trdi, da sodi v sam vrh zdravilnih voda na svetu! Po meritvah ima namreč 2.000.000 enot po Bovisu in je s tem enkrat močnejši od vodnega izvira v znamenitem romarskem središču Lurd v Franciji (za primerjavo: povprečna energija človeka je od 7.000 do 10.000 enot, večina energijsko dobrih izvirov pa v območju do 300.000 enot). Kaj se zgodi, če pijemo tako vodo, kakšen vpliv ima na fizično in energijsko telo ter kje točno je izvir lociran? Ne zamudite ogleda posnetka, v katerem razkrivamo tudi itinerar Vikenda za dušo, na katerem se nam bo konec januarja pridružil tudi Jože Munih – namenjamo se v Tolmin, kjer bomo poleg klasičnih dejavnosti, ki se odvijajo na Vikendih za dušo, obiskali še izvir in naravno megalitsko napravo za zdravljenje. Ne zamudite ogleda posnetka! https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-tolmin.html

Naravna podpora ob prenehanju kajenja; Jelena Dimitrijević

Da je kajenje nezdravo, jasno govorijo grozljive podobe in napisi na škatlicah cigaret oz. vrečk s tobakom. Tobačni dim namreč vsebuje več kot 4000 kemičnih sestavin, od katerih je vsaj 250 strupenih, več kot 50 pa rakotvornih, ne deluje pa le na tistega, ki kadi, ampak še na vse ostale, ki ta dim pasivno vdihavajo. Tokrat bomo s certificirano nutricionistko Jeleno Dimitrijević razkrivali tehnike za lažji prehod iz skupine kadilcev med bodoče nekadilce. Kako se spopasti s prvimi odtegnitvenimi krizami ter kako nam lahko pri odvajanju pomagajo steklenica s tedensko vsebino pepelnika, noni sok in uživanje hrane, bogate s C- in E-vitamini? Ne zamudite ogleda posnetka, kjer vse to tudi razkrijemo!

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/bio-noni-protokol-33-in-99-dnevni.html

4 najbolj umazane stvari v našem domu; Jasmina Kandorfer
Nekatere od naših gostov smo izzvali z vprašanjem, katera je najbolj umazana stvar v njihovih stanovanjih. Je to školjka, gobica za posodo, kljuka? No, izdamo lahko, da so bili odgovori deloma pravilni. Eno od presenetljivih gojišč za bakterije je recimo navidez nedolžna gumijasta račka za v banjo. Kot topla greda za bakterije deluje tudi kuhinjska gobica. Znanstveniki so v njej odkrili približno 362 različnih vrst bakterij, in sicer neverjetnih 45 milijonov na cm2 . Ostalo pa vam še ne izdamo! Vabljeni k ogledu posnetka, kjer boste zraven ostalih dveh stvari, ki so raj za nečistoče, izvedeli tudi praktične in enostavne načine, kako se nadležnim bakterijam učinkovito zoperstaviti! Ne zamudite!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.