PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Katera zelenjava je bolj zdrava − kuhana ali surova? / Diagnoza − drugo mnenje / Zakaj na Altaju rožni koren imenujejo zlati koren?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Katera zelenjava je bolj zdrava − kuhana ali surova? Jelena Dimitrijević
Ni je čez zelenjavo! A vendar, kdaj jo je bolje uživati svežo in kdaj kuhano? Kot prvo je razmerje kuhano : surovo dobro prilagoditi glede na izkoristek nutrientov in trenutno stanje prebavnega sistema. Tokrat bomo s certificirano nutricionistko Jeleno Dimitrijević spoznavali, konkretno katera zelenjava je boljša kuhana in katera surova, izdali bomo pa tudi trike, kako ohraniti zadovoljiv delež hranilnih snovi in pri tem ne tvegati bolečin v želodcu ali napihnjenost. Par besed bomo namenili tudi skorajda čudežni fermentaciji in splošnim informacijam o topnih/netopnih vlakninah v zelenjavi. Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/probiotiki-20-milijard-s-prebioticno-mesanico.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/probioticni-protokol.html

Diagnoza − drugo mnenje
FB: https://www.facebook.com/dekompresijska.terapija.hrbtenice.nadocenter/

Mag. fizioterapije Bernard Nado Nikšić nam bo tokrat zaupal, zakaj bi morali pacienti večkrat poiskati dodatno mnenje pri drugem zdravniku. Velikokrat se zgodi, da zdravnik narobe oceni pacientovo stanje oz. ga napoti na operacijo, ko morda ta ni nujno potrebna. V njegovo ordinacijo prihajajo pacienti po drugo mnenje največkrat pred načrtovanim kirurškim posegom hrbtenice, ki v 85 % primerov po opravljeni dekompresijski terapiji hrbtenice ni potreben. Namesto klasičnih, pogosto invazivnih metod odpravljanja bolečin v hrbtenici namreč obstajajo uspešnejše in manj boleče rešitve. Taka je tudi neoperativna dekompresijska terapija hrbtenice, s katero se lahko izognemo operacijam pa tudi morebitnim postoperativnim zapletom ter dolgim in dragim rehabilitacijam. Ne zamudite ogleda posnetka!
www.nado.si

Zakaj na Altaju rožni koren imenujejo zlati koren? Maria Ana Kolman

Na Altaju rožni koren imenujejo zlati koren in to ne brez razloga. Že od nekdaj je bil cenjen celo bolj kot zlato, iz zgodovine pa je znano, da so kitajski cesarji na Altaj pošiljali posebne ekspedicije iskat to zlato korenino, s katero so si zagotavljali vitalnost in bister um v pozna leta. Danes velja za izredno redko in zaščiteno rastlino, zaradi česar je njegovo nabiranje strogo omejeno in nadzorovano. V tokratni oddaji nam Maria Ana Kolman zaupa, v kakšnem obsegu in proti katerim težavam deluje, kako učinkuje v kombinaciji s čago ter v čem je pomen njegove sposobnosti mobilizacije lastne zaščitne moči v borbi z boleznimi in škodljivimi zunanjimi vplivi. Ne zamudite!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/caga-z-roznim-korenom.html

Prihajajoče TV oddaje

Trenutno ni dogodkov.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.