Danes je poštnina brezplačna!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kakšno energijsko poravnavo bo zahtevala zemlja (od človeštva)? / Danes na mednarodni dan pomanjkanja železa bomo nekaj besed namenili zmotam in resnicam

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kakšno energijsko poravnavo bo zahtevala zemlja (od človeštva)? Boris Vene, Srečko Šorli

Trenutno se nahajamo v izjemnem obdobju, ko “val pometa zgodovino preteklosti”, sočasno pa odpira priložnost za popolnoma novo pot v prihodnost. Dobesedno lahko izberemo, ali bomo “zajahali (novi) val”, ki nas bo bliskovito odnesel naprej, ali pa bomo stopicali na mestu, kjer nas bo dosegel in zmlel rušilni val preteklosti. Zemlja ta čas definitivno potrebuje “razstrupljanje” - fizično, miselno, čustveno in duhovno. Smo na poti v višje vibracije oz. višje stanje zavesti … Bomo morali slediti vibraciji zemlje, če bomo želeli preživeti? Kdo od Arkoni in kako nas ogrožajo? Kako bi se življenje spremenilo vsem, ki bodo prestopili na višjo raven zavesti, in kaj se bo zgodilo z ostalimi? Ne zamudtie ogleda posnetka! Pokrovitelj oddaje je Nočno popravilo, rjave morske alge za učinkovito naravno razstrupljanje telesa. Več info na 02 6200 230 ali www.klepetobkavi.si

 

Danes na mednarodni dan pomanjkanja železa bomo nekaj besed namenili zmotam in resnicam, kako je vnos železa povezan s slabokrvnostjo. Veliko ljudi zmotno misli, da je dodajanje železa učinkovito, če pojemo tableto železa. Napaka! Železo je najbolje dobiti iz hrane, ker se tako tudi najlažje absorbira v telo. Pa ne smemo pozabiti še na krepko črevesje, ker sicer ne bo nobenega vsrkavanja in nismo naredili nič. Če samo dodajamo železo, ne bo mogoče trajno odpraviti slabokrvnosti (na daljši rok namreč telo neha črpati železo iz hrane). Kateri so torej naravni viri železa, katerim skupinam železa najbolj primanjkuje ter zakaj je železo spoh tako ključen element za človekovo dobro počutje?

Članek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/slabokrvnost-ni-samo-pomanjkanje-zeleza.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.