Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako uporabiti moč ljudstva, ki stopi skupaj? / Kaj lahko sami naredimo proti koronavirusu?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako uporabiti moč ljudstva, ki stopi skupaj? Lidija Jerkič
Koronasituacija nas je prisilila, da smo dali malo na pavzo. No, z njo je prišlo do izboljšanja kakovosti bivanja, narava je vzela stvari v svoje roke in si pomagala sama, ljudje pa včasih za uveljavljanje svojih želja, pravic, zahtev rabimo še kaj več: proteste, združenja in seveda naše drage SINDIKATE. Ja, plačane malice pa prevoz na delo, regres in še kaj so nam zrihtali prav sindikati. Ampak, a se preveč zanašamo samo na sindikate ter ali sindikati ščitijo tudi delodajalce (ne samo zaposlene)? O sindikalnih praksah v praksi se bomo danes pogovarjali z Lidijo Jerkič, predsednico Zveze svobodnih sindikatov Slovenije. Ne zamudite ogleda posnetka!

Kaj lahko sami naredimo proti koronavirusu? Darko Siuka
Bomo jeseni še rabili maske ali ne? Recimo, da se udejanji črni scenarij, in se korona ponovi … Epidemiološke slike kažejo, da bi do tega po vsej logiki pravzaprav moralo priti ... Kaj storiti kot posamezniki, da se čim bolje zaščititi pred virusom, pa tudi, kako poskrbeti za bolj ranljive skupine, recimo starejše, smo danes govorili z zdravnikom gastroenterologom Darkom Siuko. Kako okrepiti imunski sistem z dodajanjem esencialnega vitamina D ter za vnos katerih drugih mikroelementov bi bilo pametno poskrbeti? Ne zamudite ogleda posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.