Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako se znajti v primeru večdnevnega električnega mrka? / Pripravek za pomlajevanje celic in proti psihičnim obremenitvam

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako se znajti v primeru večdnevnega električnega mrka? Laris Žurga, Irena Rotar

Zamislite si naslednjo situacijo: za en mesec zmanjka elektrike. Posledično ni ognja, rezervoar v avtu kaže na pomanjkanje goriva v avtu, ki ga nimamo nikjer napolniti, zaloge hrane so že zdavnaj pošle … Kako bi odreagirali v taki situaciji? Ker seveda ne bi bilo internetne povezave, tudi iskanje rešitev na googlu ne bi prišlo v poštev. Tokrat bomo z gostoma Larisom Žurgom in Ireno Rotar opozorili na dejstvo, da se je treba na take, sicer resda ekstremne, a vsekakor čisto možne razmere pripraviti vnaprej. Kako? Preverite v posnetku!


Pripravek za pomlajevanje celic in proti psihičnim obremenitvam; Maria Ana Kolman

Na Altaju rožni koren imenujejo zlati koren in to ne brez razloga. Že od nekdaj je bil cenjen celo bolj kot zlato, iz zgodovine pa je znano, da so kitajski cesarji na Altaj pošiljali posebne ekspedicije iskat to zlato korenino, s katero so si zagotavljali vitalnost in bister um v pozna leta. Danes velja za izredno redko in zaščiteno rastlino, zaradi česar je nabiranje strogo omejeno in nadzorovano. Pomoč z uporabo rožnega korena v kombinaciji s črno čago je zlasti dobrodošla v času izjemnih psihičnih in fizičnih naporov, pred izpiti, športnimi tekmovanji in tudi pri pregorelosti in okrevanju po bolezni. Ker deluje ekspresno (uporaba rožnega korena je omejena na 4-tedensko uživanje), je izredno pomembna v trenutkih, ko rabimo hitro intervencijo oz. ko je naše stanje res slabo. V tokratni, razširjeni oddaji nam Maria Ana Kolman zaupa, v kakšnem obsegu in proti katerim težavam deluje, kako učinkuje v kombinaciji s čago ter v čem je pomen njegove sposobnosti mobilizacije lastne zaščitne moči v borbi z boleznimi in škodljivimi zunanjimi vplivi. Ne zamudite!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/caga-z-roznim-korenom.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.