Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako se z dihalnimi in drugimi tehnikami znebimo strahov? / Zakaj otroci jočejo in kaj nam z jokom sporočajo? / Kako otroke navaditi upravljanja z denarjem?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako se z dihalnimi in drugimi tehnikami znebimo strahov? Tadej Pretner
Strah ima svojo primarno funkcijo − da nas zavaruje pred nevarnostjo. A danes, ko nimamo skozi na skrbi, da bi nas za malico snedla kaka divja zver, govorimo predvsem o psiholoških (in ne fiziološkihi) strahovih. Strah je tudi velika ovira pri osebni rasti in eden glavnih elementov, ki nas zadržujejo v liniji usode. Kako se sploh soočiti s strahom, ali je res nujno, da poznamo vzrok za strah, kako ga zdravo sprocesirati z določenimi tehnikami in kako se končno osvoboditi, izveste v ogledu posnetka, ko bo z nami Tadej Pretner. Vabljeni pa tudi na skorajšnjo delavnico preseganja in osvobajanja od strahov. Več info:
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/soocanje-s-strahovi-sobotna-delavnica-s-tadejem-pretnerjem.html

Zakaj otroci jočejo in kaj nam z jokom sporočajo? Damijana Medved
Jok je sredstvo dojenčkovega sporazumevanja in bistveno je, da se na otrokov jok vedno odzovemo! Zakaj? Zaupali vam bomo tako fizične kot tudi energijske ravni jokanja in potencialnega ignoriranja otrokovih potreb, kar je za zanj največja možna frustracija. Ne pustimo, da se otrok izjoka, kakor je veljalo včasih. Hkrati naj nas tudi ne skrbii, da bi otroka s tolaženjem razvadili. Starši načeloma hitro ugotovijo, s katerim jokom nam skuša otrok nekaj dopovedati — kako joka, ko je lačen, ko ga kaj boli ali ko preprosto potrebuje le našo bližino. Poporodna dula Damijana Medved nas bo seznanila z informacijami, ki bi jih morali poznati vsi starši. Ne zamudite ogleda posnetka!

Kako otroke navaditi upravljanja z denarjem? Marko Juhant, Pavel Rihtaršič
Kot kaže statistika, smo Slovenci zelo varčen narod. Z 12,8-odstotno bruto stopnjo varčevanja se uvrščamo na 5. mesto v Evropi, kar pomeni, da skoraj sedmino svojih prihodkov namenimo za poznejšo porabo, nepredvidene izdatke, za starost, otroke, večjo finančno varnost. Kdaj pa se sploh naučimo rokovanja z denarjem? Kako naj starši denar približajo otrokom, da ne bodo preveč zapravljivi, hkrati pa ne preveč škrtice? Kdaj otroci ponotranijo osnovni koncept denarja, zakaj in koliko žepnine rabijo, kako reagirati, ko otrok po vsej sili tečnari v trgovini ter navsezadnje, ali se splača varčevati tudi v kakšnih drugih oblikah, ne le v denarju? Ne zamudite ogleda posnetka. https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/zlato-razlicna-gramatura.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.