Danes ti častimo poštnino! Za zdrav začetek leta 2020! Pokukaj v spletno trgovino ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako se skozi zgodovino spreminja idealno žensko telo? / (Samo)realizacija: kako postati tisto, kar si zmožen postati? / Orgoniti

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako se skozi zgodovino spreminja idealno žensko telo? Jasmina in Kristijan;

Če je bila v daljni preteklosti vitkost simbol revščine, je v dveh obdobjih (60. leta 20. stoletja in okoli 1990) veljala za najbolj zaželeno obliko postave, h kateri so stremeli tako ženske kot moški. V tokratni oddaji se bomo sprehodili po časovnem traku in pregledno spoznali, kako se je skozi zgodovino spreminjalo idelano žensko telo. Kdaj so ženske hrepenele po nerealno ozkem pasu (30,5 cm), zakaj so si v 20. letih 20. stoletja prevezovale prsi, kako so na ideal ženskega telesa vplivale hollywoodske zvezdnice ter kakšno postavo mediji poveličujejo danes? Seveda ne bo manjkalo komentarjev in opazk naših dveh voditeljev, Jasmine in Kristijana, za konec pa vas razveselimo še z nagradno igro. Preverite v posnetku!


(Samo)realizacija: kako postati tisto, kar si zmožen postati? Aleksandra Winkler Drole


Čedalje več ljudi priznava večni obstoj duše in pogosto se sprašujemo tudi, kakšno vlogo imata v našem vsakdanjem življenju zavest in ego. Vse komponente naše osebnosti nam dobro služijo, če so zastopane sorazmerno, in v tokratni oddaji boste izvedeli, kako je ravno samorealizacija, h kateri težimo, odraz treh bistvenih sestavin, in sicer volje, razuma in fizičnega telesa. Ne zamudite ogleda posnetka, ko bo z nami karmična svetovalka Aleksandra Winkler Drole, po oddaji pa hitro na njeno FB-stran, kjer boste lahko z nekaj sreče boste nagrajeni z odčitavanjem glavne dušne naloge v tej inkarnaciji.

Orgoniti

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.