Ta mesec praznujejo Jasmina, Marko, Neja, Irma in Marija! Zato ti cel mesec častimo poštnino, praznuj z nami!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako se rešiti bolečin v hrbtu? / Smo v času, ko se iz naših globin dvigajo najbolj skrite in največje bolečine oz. strahovi / Zakaj se ženske težje sprostijo kot moški?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako se rešiti bolečin v hrbtu? Sonia Valentina Tomazin (20 min) 

Neustrezni sedeči in stoječi položaji povzročajo draženje tkiv in poškodbe hrbteničnih struktur z razmeroma majhnimi, vendar dolgotrajnimi, ponavljajočimi obremenitvami. Dokazano je, da zaradi dolgotrajne, še posebej nepravilne drže, lahko nastopi vsaj 50 zoprnih posledic, z bolečinami v križu pa se dandanes spopada že skoraj vsak. Da bi zbalansirali posledice prisilne drže, moramo kot protiutež izvajati t. i. kompenzacijske vaje. Če, na primer, dolgo časa sedimo, moramo narediti vajo, ki je ravno nasprotna položaju, v katerem smo, ko sedimo. Katere majhne dnevne spremembe pomagajo našemu hrbtu? Kakšen je pomen pravilne drže pa tudi življenjske drže (odnosa do sveta)? Kako si lahko psihosomatsko razlagamo izvor bolečine ter ali je res nujno, da ob najmanjši bolečini vzamemo analgetik? 

Pokrovitelj oddaje 

Kurkumin, vrhunska naravna pomoč je pri blaženju bolečin vseh vrst: https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/kurkumin-kompleks-z-curcogreen-bcm-95.html 

Smo v času, ko se iz naših globin dvigajo najbolj skrite in največje bolečine oz. strahovi. Da bi lahko vstopili v 5. dimenzijo, moramo odpreti srce in odvreči vsa omejena prepričanja. Smo namreč na valu velikega dviga zavesti človeštva in že v temu trenutku je mogoče bivati v novi dimenziji. Ampak v 5. dimenziji lahko obstaja le tisto, kar je zares resnično, pristno … Kateri so pogoji za prehod v 5. dimenzijo, kaj se dogaja v 5. dimenziji, bo človeštvo zmoglo prehod ter kako bi izgledal svet, če bi vse človeštvo prestopilo na ta nivo? 

Ne zamudite ogleda posnetka! 

Meditacijski vikend za začetnike: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/meditacijski-vikend-za-zacetnike-2699.html 

 

Zakaj se ženske težje sprostijo kot moški? Andrej Pešec

Moški lahko pri gledanju tekme odmisli vse skrbi, ženska pa venomer melje in melje … Zakaj se ženske težje sprostijo kot moški in kaj lahko naredijo moški, da bi se to zgodilo lažje? Ne spreglejte kratkega prispevka. 

Vabljeni pa tudi na prihajajoče spletno predavanje: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/zenske-in-moski-kako-genialno-drug-z-drugim.html 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.