Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako raziskovati dušni svet in duhovno rasti? / Vzgojni nasveti mame Luke Dončiča

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako raziskovati dušni svet in duhovno rasti? Martina Veseljko (Vikend za dušo)
Če kdaj, ste se pa verjetno letos naužili prostih vikendov, ko ste kvečjemu posedali na balkonu in brali časopis … Zdaj je nastopil trenutek, ki je bil do pred kratkim prepovedan − da si privoščite vikend oddih. Skoncentriran čas, ki ga namenite samo sebi, lahko namreč izjemno obogati vaše življenje, sploh če je v celoti namenjen raziskovanju dušnega sveta in duhovni rasti. No, mi imamo za vas super predlog, in sicer da se nam 3.– 5. 7. 2020 pridružite na Vikendu za dušo v Strunjanu, na katerem bodo odlične predavateljice Marija Marinko, Tina Orel, zvočna terapevtka Živa Leskovšek in tokratna gostja, energijska predavateljica in terapevtka Martina Veseljko, razkrile tehnike, kako popraviti morebitno napeto čustveno stanje v partnerskih odnosih, kako si urediti življenje na bolje, spremeniti podzavestna prepričanja in s tem marsikatero področje, pri katerem ste se do zdaj vrteli v krogu. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa seveda tudi, da se nam pridružite na omenjenem Vikendu za dušo. https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-v-strunjanu-z-gosti.html

Vzgojni nasveti mame Luke Dončiča; Mirjam Poterbin
Mirjam Poterbin velja za eno najlepših zvezdniških mam. Svojega sina Luko Dončića je vzgojila v prijaznega in humanitarnega mladeniča, ki je kljub slavi in denarju ostal preprost ter, kot pravi sama, “v redu” fant. Kako se je soočala z očitki, da hoče zasenčiti svojega nadarjenega sina in da je preveč zaščitniška, s katerimi besedami jo je Luka prepričal, da odide sam trenirat v Madrid (pri svojih trinajstih!), ali živi svoje ameriške sanje v novem domu prek luže, kako skrbi zase in za svojo dušo ter, navsezadnje, ali je realizirala samo sebe (v poslovnem smislu). Ne zamudite ogleda posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.