Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako nas utrujajo avtomobili in vožnja? / Zvezda na obisku: Ranko Babić / Kako sčistiti telo po jemanju kontracepcijskih tablet?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako nas utrujajo avtomobili in vožnja? Sanja Lončar
Prebivalci Slovenije na svojih vsakodnevnih poteh prevozimo več kot 12 milijard kilometrov, povprečni prebivalec pa vsak dan opravi 3,2 poti, ki skupaj trajajo 76 minut. Sanja Lončar nam bo pokazala, kako čas v avtu izkoristiti za enostavno razgibavanje, tej pojasnila, kaj ukreniti glede nevarnega električnega smoga, ki spreminja naraven električni pretok v organizmu in vpliva na delovanje hormonskega sistema, moti normalno razmnoževanje celic in spreminja naše možganske dejavnosti, s katerim eteričnim oljem si pomagati pri potovalni slabosti, ter zakaj v avtu večkrat prepevati? Ne zamudite ogleda posnetka!

Zvezda na obisku: Ranko Babić
V življenjskem obdobju krize srednjih let se moramo soočiti z nezadovoljstvom s samim seboj, s spraševanjem o smislu življenja in z občutkom, da se nam podira ves svet. Posledično začnemo sprejemati nerazumne odločitve, ki so sicer bolj značilne za najstniška leta in zahtevajo precej denarja. No, mi smo tokrat sprejeli razumno odločitev in v goste povabili zabavljača, moško copato in zdaj baje še moškega v krizi srednjih let. Prihaja Ranko Babić, ki nam bo zaupal marsikako prigodo iz osebnega življenja. Verjemite, Jasmina bo kot vedno nadvse zvedava!

Kako sčistiti telo po jemanju kontracepcijskih tablet? Jelena Dimitrijević
Jasmina se je na nosečnost temeljito pripraljala kar dve leti; sčistila se je strupov, težkih kovin, okrepila črevesje in jetra ter spravila v red hormone … Vse ženske, ki se pripravljate na zanositev ali pa ste se odločile za drugačno vrsto kontracepcije (ne več hormonsko), bi morale po jemanju kontracepcijskih tablet telo obvezno sčistiti. Kontracepcijske tablete niso šala mala! Kako dodajanje hormonov na ta način podre človekovo ravnovesje, kateri so najpogostejši stranski učinki uživanja kontracepcijskih tablet ter kako nadomestiti vsa izgubljena hranila oz. kako si pomagati s hrano in dopolnili po jemanju KT? Kontracepcijske tablete namreč črpajo določene vitamine in minerale iz telesa, zaradi česar je ključno, da začnete po prekinitvi jemanja kontracepcijskih tablet slediti določenemu protokolu ustreznega hranjenja, dodajanja visokokvalitetnih prehranskih dopolnil, estrogenskega čiščenja itd. Ne zamudite ogleda posnetka! 2 recepta objavljamo tukaj: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/zdravi-recepti-estrogenski-cistilec-in-detoks-juha.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.