Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako nas lahko jantar ščiti proti klopom? / Pogled ruskega fizika na piramide v Bosni / Vpliv energij v bosanskih piramidah na počutje in zdravje ljudi

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Kako nas lahko jantar ščiti proti klopom? Maria Ana Kolman

Statistika kaže, da za klopnim meningitisom zboli povprečno 250 Slovencev na leto, kar nas po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije uvršča v sam vrh. Čeravno se lahko zavarujemo s kemičnimi preparati iz trgovine ali lekarne, tovrstno početje ni priporočljivo. Razni repelenti so namreč hitro strupeni, v velikih odmerkih pa delujejo celo kot živčni strup. Tokrat Maria Ana Kolman predstavlja povsem naraven, a dokazano delujoč način, kako se izogniti nadležnim klopom – baltski jantar. Kako deluje jantarjeva kislina, kako ločimo prvovrstne primerke od lažnih ponaredkov ter kakšno antioksidativno delovanje jantarja potrjujejo kličnične študije? Ne zamudite ogleda posnetka!

Pogled ruskega fizika na piramide v Bosni; dr. Yuri Yatsko

V tokratni oddaji ne spreglejte, kako si nenavadno gradnjo bosanskih piramid razlaga dr. fizike Yuri Yatsko, ki pravi, da danes s sodobno tehnologijo ni mogoče zgraditi piramid, kakršne so bosanske piramide, ter da so bile najverjetneje del energetskega sistema neke stare civilizacije. Zakaj uradna znanost ne priznava bosanskih piramid, zakaj je bilo veliko drugih elementov infrastrukture stare civilizacije uničenih ter kako lahko razumemo subtilne energije tistega obomočja? Ne zamudite ogleda posnetka in tudi povabila na ponovni izlet v Visoko (bosanske piramide), ki bo 25. 8.–28. 8. https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-v-avgustu.html

Vpliv energij v bosanskih piramidah na počutje in zdravje ljudi; Semir Osmanagić

Na podlagi številnih meritev in laboratorijskih izvidov pri izkopavanjih najdenega materiala v bosanskih piramidah je naš današnji gost in njihov najditelj dr. Semir Osmanagić prepričljivo dokazal, da so piramide energijski stroji, ki so uporabljali naravne izvore energij. Piramide so po svoji naravi tudi elektromagnetne in ultrazvočne, razen tega pa so v celotni dolini prisotne subtilne energije, kot npr. orgonska energija (oz. či ali prana), torzijsko polje, Teslovi skalarni valovi itd. Kako delujejo na človekovo počutje, kako so si ljudje v njih “čudežno” pozdravili razne zdravstvene neprijetnosti ter zakaj so te nenavadne človeške tvorbe dejansko tako posebne? Ne zamudite ogleda posnetka, v katerem vas tudi vljudno vabimo na Klepetov izlet v Visoko, kjer boste lahko na lastni koži občutili delovanje bosanskih piramid.
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-1424.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.