Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako naj moški postane bolj moški? / Knjiga meseca: Na zdravje! / 5 navad potrošništva, ki jih lahko takoj opustimo

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako naj moški postane bolj moški? Edvard Kadič, Borut Bric

Povprečen slovenski moški je star 41,1 leta, visok 178 centimetrov in težek 85 kilogramov. A danes nas ne bodo zanimale številke in dolgočasne statistike! Danes se bomo z dvema “pravima decema”, strokovnjakom za govorico telesa Edvardom Kadičem in svetovalcem za osebnostno rast Borutom Bricem pogovarjali o tem, ali lahko današnjemu moškemu sploh še rečemo pravi moški ... Kakšne so karakteristike, ki opredeljujejo možatost, kaj pri moških pogrešajo ženske in ostale nasvete, kako naj moški postane bolj moški, izveste v ogledu posnetka! Ne zamudite.


Knjiga meseca: Na zdravje! Peter Amalietti

V rubriki Knjižni klub debatiramo o knjigi meseca januarja. V goste prihaja avtor številnih priročnikov in knjig, pisatelj in založnik Peter Amalietti, ki bo podelil nekaj modrosti iz svoje knjige Na zdravje! Kako videz človekovega fizičnega telesa odraža njegovo notranje duševno in telesno zdravje? Katerim trem razlogom pripisuje tibetanska medicina vzrok za vse zdravstvene izzive? Kako na hitro preveriti svoje psihofizično stanje z opazovanjem las, kože in jezika? Ne zamudite ogleda posnetka! https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/peter-amalietti-na-zdravje.html


5 navad potrošništva, ki jih lahko takoj opustimo; mag. Živa Kavka Gobbo

Trajnostni potrošnik se zaveda, da s svojim načinom trošenja vpliva na mreže ljudi in okolja po celem svetu. Zaveda se tudi, da na človekove želje po nakupih in imetju vpliva močna oglaševalska industrija, ki želi, da smo ljudje nesrečni in noče uničevati okolja ter kršiti človekovih pravic, zato kupuje manj ter se pozanima, kako je izdelek nastal. V tokratni oddaji bomo s predsednico društva Focus, mag. Živa Kavka Gobbo, odkrivali, kaj natančno pomeni izraz fair trade, kateri nakup velja za neetičnega, kdo je zavesten potrošnik ter ka bi se morali vprašati pred vsakim nakupum v trgovini. Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/rezultat-iskanja.html?isorc=&k=igrača
https://klepetobkavi.si/trgovina/rezultat-iskanja.html?isorc=&k=ekološka+tkana+odeja

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.