♥♥♥ VELIKONOČNA PONUDBA IN BREZPLAČNA POŠTNINA♥♥♥

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako mladi doživljajo izgubo, slovo in poslavljanje od umirajočih / Zdravi družinski recepti za mlade mamice / Skrivnosti indijske vedske astrologije, imenovane djotiš

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Kako mladi doživljajo izgubo, slovo in poslavljanje od umirajočih; Edin Duraković, Miralem Zec

V letu 2017 je umrlo 20.509 prebivalcev, kar je največ po letu 1983. Vsaka smrt predstavlja bližnjim velik šok, ne glede na to, koliko “pričakovana” je, in na Klepetu menimo, da bi se morali o njej pogovarjati brez predsodkov, saj je, kot življenje, del naravnega dogajanja. Tokrat gostimo Edina Durakovića in Miralema Zaca iz Slovenskega društva hospic, ki bosta povedala svoje izkušnje opazovanja umirjajočih. Se je njun pogled na smrt spremenil, odkar sta del te nevladne, neprofitne humanitarne organizacije za pomoč hudo bolnih ljudi? Ne spreglejte ogleda posnetka.

Zdravi družinski recepti za mlade mamice; Mirjam Kopše
Mlade mamice imajo polno skrbi in kaj je elegantnejšega, če jih z majhno pomočjo v kuhinji ali s krasnim domačim obrokom preseneti kdo iz ožje družine? V tem najlepšem času je za mlade družinice seveda pomemben tudi mir (vsaj prvih 14 dni), zato naj bodo obiski takrat kratki in diskretni. Tokrat bomo z Mirjam Kopše (Botrinja, hrana za otročnice) poleg splošnih priporočil za mamice do 6. tedna po porodu razkrili še domač lovorjev sirup proti kašlju (po receptu priznanega ljubljanskega pediatra), opozorili na sestavine, ki jih v tem času ni priporočljivo uživati ter poudarili pomen starih, morda rahlo pozabljenih jedi. Ne spreglejte ogleda posnetka!

Skrivnosti indijske vedske astrologije, imenovane djotiš; Tina Orel

Za tiste, ki se z besedo djotiš srečujete prvič, bomo na začetku povedali par osnovnih dejstev o indijski vedski astrologiji in njenem pomenu za vsakega človeka. Tokrat gostimo djotiš svetovalko Tino Orel, ki lahko iz natalne karte (za izdelavo katere potrebuje le osnovne informacije o datumu, uri in kraju rojstva) razbere posameznikove poteze, zanimanja ter predispozicije tako za zdravje, kot tudi za ljubezenske odnose, službo, hobije, osebnostne poteze, zaslužek itd. Kako lahko z danimi prednostmi in tudi kljub določenim omejivam uresničujemo svoje cilje ter povezujemo stvari, ki so se nam pred tem zdele nelogične oz. naključne, izveste v ogledu posnetka. Predstavljamo pa tudi Tinino novo 3- ali 6-mesečno mentorstvo. Ne zamudite! www.tinthai.si

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.