Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kako bolezen zatreti v kali? / Samopomoč pri odpravi celulita

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kako bolezen zatreti v kali? Jasmina Kandorfer, Neža Bračič
Po toči zvoniti je prepozno, bolje preventiva kot kurativa in Hipokratova misel: če se ne ukvarjate z zdravjem, se boste morali slejkoprej ukvarjati z boleznijo … vse to troje povzema sporočilo tokratne oddaje – katere preventivne ukrepe za zdravje vljučiti v vsakdan, da bi bolezen zatrli v kali? Kako zmanjšati možnosti za nastanek bolezni z omejevanjem uživanja sladkorja, zadosten vnos vitaminov D in C, skrbjo za kvaliteten spanec, rednim čiščenjem sinusov, odstranjevanjem oblog z jezika, uporabo aromaterapije in uživanjem dovolj zelenolistnate zelenjave? Ne zamudite ogleda posnetka!
Priročniki: https://klepetobkavi.si/brezplacno.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/paket-d3k2-3-krat-c-vitamin.html
Datumi za zajem izvirske vode v 2021: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/datumi-za-zajemanje-vode-iz-izvirov-v-letu-2021-2754.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/nocno-popravilo-fitokompleks-ekoloskih-rjavih-morskih-alg.html
Dnevna časovnica za dober spanec: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/dnevna-casovnica-za-dober-spanec.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/prsilo-za-grlo-silvertuss-s-koloidnim-srebrom.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/prislo-za-nos-silvertuss-z-osmotskim-ucinkom.html


Samopomoč pri odpravi celulita; Duša Štefanec

FB: https://www.facebook.com/svojpotencial.si/

Če vas skrbi celulit, ki se je morda nabral čez zimo, potem tokrat predstavljamo pravo stvar − ventuze. Celulita moški sicer “kao” ne vidijo, nas ženske pa milo rečeno spravlja ob živce! Duša Štefanec, svetovalka za tradicionalno kitajsko medicino, bo demonstrirala, kako izvajati samomasažo z ventuzami za ženski problem številka 1. Kako nam lahko torej ventuziranje pomaga pri učvrstitvi kože in odpravljanju celulita? Zakaj imajo celulit imajo tudi suhice? Katere kozarčke uporabiti za stegna in boke? Na kaj paziti in kakšno olje uporabiti? Ali se v času ventuziranja izogibati določenim živilom? Ne zamudite ogleda posnetka!

https://svojpotencial.si/

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.