Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj znižuje ali zvišuje vibracijo v vsakdanjem življenju? / 5 nasvetov naprednega ruskega onkologa dr. Korepanova

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kaj znižuje ali zvišuje vibracijo v vsakdanjem življenju? Jelena Dimitrijević
Vsaka stvar v vesolju, vsaka misel, vsako čustvo, vsak predmet, vsako bitje, zvok, vsaka bilka … Vse ima svojo lastno vibracijo oz. frekvenco. Kaj pa vibracija človeka? Kaj pa vibracija človeštva? Je res, kot pravijo, da bomo morali dvigniti vibracijo, če ne se lahko poslovimo od tega planeta? Je res, da so eni ljudje prav namonitrani na frekvenco za pojav bolezni? O tem, kako povečati svojo vibracijo in kakšne posledice bo to prineslo? Kakšni so znaki človeka, ki vibrira z nizko oz. visoko vibracijo? A je res, da ljudje z nizko vibracijo prej zbolijo? Lahko svojo vibracijo tudi kako izmerimo? Ko višamo svojo vibracijo tudi vedno manj jemo. Če jo zvišamo zadosti, hrane sploh ne rabimo več. Torej je to, da brez hrane ne moremo živeti, v bistvu mit? Ne zamudite ogleda posnetka! https://klepetobkavi.si/dogodki.html

5 nasvetov naprednega ruskega onkologa dr. Korepanova; Maria Ana Kolman
Dr. Korepanov je zdravnik onkolog, ki je v konvenconalno medicino uspel vrniti fitoterapijo in njen učinek tudi znanstveno dokazal. Splošen nasvet dr. Korepanova so pri različnih bolezenskih stanjih določeni protokoli, teh pet splošnih navodil, ki jih spoznamo danes, pa bi morali upoštevati brez izjeme vsi! Neprestano krepite svoj imunski sistem, razparazitite se, razstrupite se, odpravite škodljive vplive okolja ter spoznajte čudodelno moč zdravilnih rastlin. Več o tem, kaj konkretno dr. Korepanov misli za vsako od pet postavk, pa izveste v ogledu posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.