Danes BREZPLAČNA POŠTNINA + revija Duša in telo.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj se zgodi, ko se začnemo zavedati sebe, svojih prepričanj, strahov in potencialov? / Dvignimo kolektivno zavest s skupinskim petjem!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kaj se zgodi, ko se začnemo zavedati sebe, svojih prepričanj, strahov in potencialov? Darja Vesel Lazić
FB: https://www.facebook.com/zazavedanje.si
Ni vse dobro ali slabo za vsakega, vsem pa nam je skupno, da spoznamo sebe. Kajti šele ko poznaš sebe, razumeš svoje vzgibe, prepričanja in strahove, prepoznaš potenciale ter lahko (za)živiš bolj zavestno, spodbudno in svobodno. Ljudje načeloma iščemo srečo v materialnih stvareh, a dejansko nam ni treba vsega “kupiti” in verjeti, da rabimo, da bi bili potem boljši, popolni. Dovolj in edino zares pomembno je, da razumemo življenje z vidika univerzalnih resnic ter hranimo telo in um. Ampak kako sprejemati sebe in kako razumeti popolnost? Kako ozavestiti strahove in prepričanja, ki nas ne podpirajo? Kako se zavedati sebe in svojih odzivov? Kako s spremenjeno komunikacijo doseči več in postati bolj zadovoljni? Ne zamudite ogleda posnetka! https://zazavedanje.si

Dvignimo kolektivno zavest s skupinskim petjem! Matea Brečko

Vseslovensko petje neguje slovensko kulturo in jezik, krepi nacionalno identiteto in ustvarja boljše vzdušje v družbi ter je izraz svobode, svobode izražanja, kulture. Spomni nas, kdo smo in da smo kljub razdalji povezani. Prav zato vas tokrat vas k petju povabimo neodvisno od tega, ali se z glasbo ukvarjate profesionalno ali pa ste precej daleč od pevca. Posluh gor ali dol, petje povezuje in ima tako rekoč zdravilno moč, zato 23. 4. med 10. in 11. uro pojemo slovenske pesmi! Gre za projekt Vseslovensko petje s srci, ki povezuje vse generacije in vse družbene sloje ter kolektivno dviguje zavest, kar pa je sploh v tem času praktično nujno. Katere pesmi naj pojemo? Kaj pa če smo takrat nekje na poti ali v službi …? Zakaj dejansko naziv petje s srci? Kaj to pomeni? Je pomembno, da vključimo vibracija srca? Lahko s petjem celo spreminjamo sebe in realnost?

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.