Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj pa če so vsega kriva stopala? / Pustiti službo in začeti svoj posel? Iluzija ali stvar dobrega načrta?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kaj pa če so vsega kriva stopala? Dr. Mitja Bračič
V tokratni oddaji bomo z ekspertom za športno diagnostiko in raziskovalno delo na področju biomehanike športa, dr. Mitjem Bračičem, spoznali, da so za marsikatero fizično bolečino in zdravstvene težave kriva stopala. Z napredno tehnologijo ter strokovnimi merjenji statike in dinamike stopal oz. hoje, manualnim in diagnostičnim pregledom ter termo- in ostalimi analizami, navsezadnje pa oblikovanjem in izdelavo personificiranih ortopedskih vložkov za stopala lahko dosežete korekcijo nepravilnosti in s tem višjo kvaliteto bivanja. Zakaj se tovrstni ortopedski vložki bistveno razlikujejo od ostale ponudbe na trgu in konkretno v katerih primerih pride v poštev njihova uporaba, izveste v posnetku. Več o sodobnem zdravljenju poškodb najdete na https://globalsportsclinic.com.


Pustiti službo in začeti svoj posel? Iluzija ali stvar dobrega načrta? Tanja Glažar, Nina Štefe
Človek je zgolj zaradi podzavestnega strahu pred pomanjkanjem pripravljen delati 24 ur na dan v službi, ki je na koncu koncev niti ne mara. Tako se strahovom in stresu z delovnega mesta pridružita še krivda zaradi zanemarjanja partnerja in družine ter dostikrat povsem utemeljen strah, da tega ne bo več mogoče nadoknaditi. Ne hodite v službo zaradi denarja, ampak zaradi veselja! Denar naj bo posledica in ne vzrok, saj je vredno početi le tisto, za kar smo poklicani (ne, kar je naša služba). Ko boste odkrili svoje poslanstvo, se bo izboljšalo tudi vsesplošno obilje. Zavedajte se, da imate vedno možnost živeti kot kreator in ne kot žrtev ter ustvarjati tisto, za kar ste poklicani. Morda je ravno trenutni čas priložnost, da spoznate, kaj vas resnično navdihuje. O tem, kako sta pustili redni službi in se lotili svojega biznisa, bosta danes govorili feng shui svetovalka Tanja Glažar in ustanoviteljica znamke Čas za kavo Nina Štefe.
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/darilo-teme-jasmina-kandorfer.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.