Ste danes že spili dovolj vode? Vode je izjemno pomembna! Lahko pa o tem pogledate tudi kakšno minulo oddajo, pod zavihkom "glej oddajo".
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj pa če nas naše celice slišijo? Kako se pogovarjati s celicami? / Po poteh starih Indijancev / Tudi vegani smo gurmani!

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Kaj pa če nas naše celice slišijo? Kako se pogovarjati s celicami?
Vesna Juvan

Po poteh starih Indijancev, Igor Štrucelj

Tudi vegani smo gurmani! Izvirni in okusni recepti iz rastlinske hrane; Stanko Valpatič VEGE & DOBRO

Če ste mislili, da se vegani prehranjujemo samo s solatkami in sojo, ste živeli v veliki zmoti! Vegani smo lahko deležni dobre in zdrave hrane – če jo le znamo najti in ustvarjalno uporabiti. Z velikim veseljem smo v Klepetu ob kavi tokrat gostili Stanka Valpatiča, proizvajalca ekološke rastlinske (veganske) hrane Vege & dobro, ki nam je dokazal, da je najboljša hrana tista, ki ščiti živali in naravo ter je obenem okusna, kvalitetna in zdrava za ljudi. Spoznali smo razne rastlinske namaze, pa veganske pleskavice, klobasice, gurmet, mešanice za polpete … Vas zanima, kako se jih da uporabiti z malo priprave in ostalih sestavin? Ne spreglejte ogleda posnetka, ob katerem se vam bodo zagotovo pocedile sline.

Nazaj

Komentarji

Komentiral Tatjana spegel |

Zanimiva oddaja, zanima me popotovanje po sledeh starih indijancev, ki bo nekje avgusta, septembra. L.p.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se