Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj nas lahko Sibirci naučijo o zdravju pozimi? / Živeti s starši ali oditi na svoje? Prednosti in slabosti / Rodile smo doma!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kaj nas lahko Sibirci naučijo o zdravju pozimi? Maria Ana Kolman

Sibirci veljajo za izredno žilav in zdrav narod, čeprav se temperature pri njih gibljejo krepko pod minusom. Maria Ana Kolman, za katero je ta ledena dežela tako rekoč drugi dom, nam bo v današnji oddaji predstavila sibirske načine krepitve telesa in duha pozimi. Eden izmed načinov zagotavljanja zdravja je gotovo slavna ruska parna savna (fitobočka), obvezna pa je tudi uporaba t.i. venikov – v snop povezanih brezovih vejic, s katerimi se Sibirci potolčejo po telesu. Iz savne pa naravnost v sneg ali ledeno mrzlo vodo! Uf! Kako poskrbeti za dvig odpornosti ter kako nam pri tem lahko pomagajo t. i. imunostimulatorji in adaptogeni, kot so elevterokok, čaga, rožni koren, mumija, trpotec, navadni repinec, živica itd.? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/cedrov-sodcek-z-zeliscno-paro-ali-slavna-ruska-fitobocka.html
https://klepetobkavi.si/iz-sibirije.html


Živeti s starši ali oditi na svoje? Prednosti in slabosti; Izidor Gašperlin

S partnerskim in družinskim terapevtom Izidorjem Gašperlinom se bomo tokrat dotaknili kočljive problematike – življenja pod isto streho s starši. Po podatkih iz leta 2016 kar 42,5 % mladih Slovencev živi doma. Zakaj mladi Slovenci sploh ostajajo doma? Katere so glavne prednosti in pomanjkljivosti življenja s starši? Kdo zavlačuje z odhodom? Kaj je čustveni odhod od staršev in zakaj je ta še najbolj pomemben? Kako pa poskrbeti za boljše ali vsaj znosne odnose, če do življenja skupaj vendarle pride? No, tu pomagajo tudi razni kamni in kristali. Vse to izveste v ogledu posnetka, svoje strahove o tem, kaj bo najbolj pogrešal, ko bodo po svoje odšli njegovi otroci, pa bo zaupal tudi stand up komik Ranko Babić. Ne zamudite!


Rodile smo doma! Katja Bubnič, Teja Škodič Zakšek

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.