Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj nam povedo nohti o našem zdravju? / ŽENSKI KROG: Kako ženske lažemo same sebi? / Kako je Dr. Maslenikov odkril metodo zdravljenja raka s pomočjo čage?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Kaj nam povedo nohti o našem zdravju? Borut Žgavec
Danes se lotimo samopregledovanja nohtov. Kaj pomenijo bele pike, rumeni madeži, prisotnost/odsotnost lunice, dolžina, debelost …? O tem, kako prek nohtov diagnosticirati stanje našega splošnega zdravja, bomo danes govorili s spec. dermatovenerologom Borutom Žgavcem. Če omenimo nekaj splošnih in razširjenih indikatorjev, da z zdravjem ni vse v najlepšem redu: tanki in razcepljeni nohti kažejo na pomanjkanje vitaminov iz skupin A in B, lahko pa tudi na motnje delovanja ščitnice, krhki, razcepljeni in lomljivi nohti pa na pomanjkanje omega-3-maščobnih kislin. Bele lise so znak pomanjkanja cinka, temne linije vzdolž nohta pa nakazujejo hujše težave. Kaj je res in kaj ne? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/omega-3-iz-mikroalge-e-vitamin-11.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/naravni-b-kompleks-iz-kaljene-ajde-z-eko-acerolo-60-kapsul.html

ŽENSKI KROG: Kako ženske lažemo same sebi? Tamara Mihalič, Alya, Eva Hren
Ste vedeli, da ljudje povprečno izrečemo 11 laži na teden, kar pomeni, da govorimo neresnico vsaj enkrat do dvakrat dnevno. Pri ženskah je ta dejavnost še pogostejša in bolj prepričljiva kot pri moških. Nič kaj prijetno ni, če smo nalagani, še huje je, če od drugod slišimo laž o sebi, najhuje pa je, če lažemo sami sebi. O tem, kako in zakaj ženske lažemo same sebi tokrat debatiramo s tremi gostjami – Alyo, Evo in Tamaro. Si lažemo zato, da bi nas “kao bolj” sprejemali drugi? Smo ženske res polne samoiluzij o sebi? Ali v sebi pravzaprav vemo, da nekaj ni res in zanemarjamo svoj pravi občutek? Lažemo same sebi zato, ker težko prevzamemo odgovornost? Morda nočemo iz cone udobja? Se bojimo spremembe? Ne spreglejte ogleda posnetka!
Gostje pijejo Eko zelenje: https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/eko-zelenje-28-vreck-z-zelenjem-algami-in-kalcki.html
Dogodki: https://klepetobkavi.si/dogodki.html
Karte: https://klepetobkavi.si/knjige.html

Kako je Dr. Maslenikov odkril metodo zdravljenja raka s pomočjo čage? Maria Ana Kolman
Ste vedeli, da je že nekaj časa nazaj veliko prahu sprožila informacija, da si je raka s čago pozdravil nobelov nagrajenec za literaturo Aleksander Solženicin? V romanu Rakov oddelek je opisal svojo resnično zgodbo … Čeprav je imel že 4. stadij raka, kar pomeni, da se je rak razširil na druge organe in po telesu, ga je s čago zdravil in v dveh letih tudi pozdravil njegov zdravnik, dr. Maslenikov. Za svojo metodo je dr. Maslenikov dobil celo patent, sledile pa so številne znanstvene študije o zdravilnem učinku čage. Kakšne so bile te raziskave in kaj so pokazale, nam bo v tokratni oddaji pojasnila Maria Ana Kolman.
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/crna-sibirska-caga-iz-altaja.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.