Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Kaj lahko naredi človek, ki se je rodil s težko usodo? / Kratka vadba za usklajevanje telesa in duha

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Kaj lahko naredi človek, ki se je rodil s težko usodo? Robert Lavtar
FB: https://www.facebook.com/robert.lavtar

Je človek, ki se je rodil s težko usodo, zapečaten za vedno? Se lahko izogne krogu nesrečnih dogodkov ali ne? V tokratni oddaji nam bo gnostik, šaman in babalawo Robert Lavtar razkril, kako na take primere gleda pradavni sistem Ifa. Izvedeli boste, kaj sporoča Life reading, kako na človeka vpliva določena primarna Oriša, katere iniciacije, metode in divinacije lahko razkrijejo ključne vzroke za človekove težave in neželena stanja ter seveda rešitve zanje, kako so tako moči kot tudi pomankljivosti, specifične za posameznikovo energijo, odločilnega pomena za njegovo nadaljnje življenje ter ali je prav, da posegamo v svojo lastno usodo? Ne zamudite ogleda posnetka!
www.altorion.si


Kratka vadba za usklajevanje telesa in duha; Dušan Donko

V tokratni oddaji vas naučimo, kako s kratko serijo gibov zakuriti ogenj v svojem telesu in s tem uskladiti delovanje organizma, duha in uma ter v skrajni fazi dosegati dolgoživost. Dušan Donko, You Lishan mojster Wudang Qigonga, bo v družbi vaditeljev demonstriral preproste, a zanesljive vaje za izboljšanje mentalnega počutja in splošnega zdravja, za zmanjšanje napetosti oz. bolečine ter doseganje vitalnosti. Ne zamudite ogleda posnetka in vadite z nami!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.