Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Izobražujmo se o vodi! Pozitivni učinki informirane vode / Kako s tehnologijo Hydronic vplivati na strukturo vode ter njeno živost in spomin?

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Izobražujmo se o vodi! Pozitivni učinki informirane vode Vinko Žgajner, Hidronik

Kako s tehnologijo Hydronic vplivati na strukturo vode ter njeno živost in spomin? Vinko Žgajner

Top priporočila Klepeta ob kavi

Tokrat predstavljamo 4 nepogrešljive izdelke, ki jih priporoča Klepet ob kavi: kako si pomagati s probiotiki, magnezijevim oljem, CBD-jem in liposomskim vitaminom C? Povedali smo bazična dejstva o vsakem posebej, spomnili pa smo se tudi, kaj so o njihovem delovanju že zatrdili nekateri naši gosti. Zaupali pa smo še razloge, ki se jih morda ne zavedate ali pa jih celo preslišite, in sicer zakaj v poplavi vseh proizvodov izbrati prav tiste, ki jih priporoča Klepet ob kavi. Za temi izdelki namreč stoji ekipa raziskovalcev in strokovnjakov, ki iščejo samo preverjene, povsem sledljive izdelke, narejene iz najbolj kvalitetnih sestavin na trgu. Z nakupom podprete tudi produkcijo izobraževalnih vsebin v oddaji, ki jih sicer ne bi mogli pripravljati. Ne zamudite!  

Nazaj

Komentarji

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se