Praznična ponudba: brezplačna poštnina, brezplačna energijska kartica, cedrina semena ... preveri spletno trgovino!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

6 najboljših trikov za obvladovanje hormonov / Naravna podpora ob prenehanju kajenja / Bolgarska onkologinja o potencialni rabi nonija v zdravstvene namene

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

6 najboljših trikov za obvladovanje hormonov; Jasmina Kandorfer

Če kaj, bi vsaka ženska zagotovo morala poznati svoj dnevni ritem hormonov, predvsem kortizola, melatonina in rastnega hormona. Vse troje namreč močno vpliva na raven energije, spanje, razstrupljanje in hujšanje. V tokratni oddaji nam Jasmina zaupa 6 trikov, s katerimi bo uravnavanje hormonalnega stanja v telesu veliko lažje. Ste že slišali za jutranjo aktivacijo kortizola na mrežnici ali pa uporabljanje rumenih očal zvečer? Zakaj stradanje redi in čemu si redno sončiti spolovilo? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/rumena-ocala-zascita-pred-modrimi-lucmi.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/olje-princesa-gornjega-altaja.html


Naravna podpora ob prenehanju kajenja; Jelena Dimitrijević

Da je kajenje nezdravo, jasno govorijo grozljive podobe in napisi na škatlicah cigaret oz. vrečk s tobakom. Tobačni dim namreč vsebuje več kot 4000 kemičnih sestavin, od katerih je vsaj 250 strupenih, več kot 50 pa rakotvornih, ne deluje pa le na tistega, ki kadi, ampak še na vse ostale, ki ta dim pasivno vdihavajo. Tokrat bomo s certificirano nutricionistko Jeleno Dimitrijević razkrivali tehnike za lažji prehod iz skupine kadilcev med bodoče nekadilce. Kako se spopasti s prvimi odtegnitvenimi krizami ter kako nam lahko pri odvajanju pomagajo steklenica s tedensko vsebino pepelnika, noni sok in uživanje hrane, bogate s C- in E-vitamini? Ne zamudite ogleda posnetka, kjer vse to tudi razkrijemo!

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/bio-noni-protokol-33-in-99-dnevni.html


Bolgarska onkologinja o potencialni rabi nonija v zdravstvene namene

Tokrat bomo o noniju govorili z bolgarsko onkologinjo dr. Majo Angelovo Cakovo in se spraševali, kako je nekaj naravnega, kot je recimo noni sok, videti v očeh priznane zdravnice in vodje medicinskega centra. Izvedeli boste, kako noni sploh deluje, zakaj lahko zanj rečemo, da predstavlja resno podporo pri zdravljenju rakavih bolezni, kako deluje sočasno z rabo kemoterapij, kako pomaga pri kardiovaskularnih težavah in v nevrologiji ter kaj lahko pričakujemo od rednega dnevnega pitja noni soka. Ne zamudite ogleda posnetka! Zanj smo se peljali vse do Sofije! https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/bio-noni-protokol-33-in-99-dnevni.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.