Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

5 prehranskih resnic, s katerimi se strinjajo vsi strokovnjaki / Sibirska mesta moči in dokazi o obstoju Šambale / Ali se družinska zgodovina ponavlja? Se družinski problemi podedujejo?

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

5 prehranskih resnic, s katerimi se strinjajo vsi strokovnjaki; Jasmina Kandorfer

Tokrat bo Jasmina udarila po mizi in brez olepševanj povedala nekaj krepkih na račun procesirane hrane, uživanja brez zavedanja na t. i. avtopilotu in ostalih nezdravih navad povprečnega sodobnega človeka. Kakšne so posledice uživanja kupljene, predelane hrane, zakaj je vedno več ljudi predebelih, zakaj bi morali več časa nameniti izbiri ekološke, sezonske in lokalne hrane ter katera so tista živila, ki povzročajo 23 % večje tveganje za nastanek rakavih obolenj? Ne bomo pa samo bentili in prepovedovali – izdali bomo tudi priporočila, ki telo (in dušo) nahranijo s potrebnimi nutrienti in ki bi se jih morali karseda držati. Nev zamudite ogleda posnetka!

 

Sibirska mesta moči in dokazi o obstoju Šambale; Maria Ana Kolman

Pot v Šambalo ni označena na zemljevidih, poznajo jo izbranci, razkrivajo miti, legende, jamske poslikave, slike, vedno pogosteje pa njen obstoj dokazujejo tudi sodobni znanstveniki. Tokrat nam bo Maria Ana Kolman zaupala, zakaj je področje Beluhe, Platoja Ukok in Teletskega jezera tako iskano mesto moči na Altaju, kako elektromagnetno polje s tistega področja deluje na pretok kozmične energije, kakšne skrivnosti razkrivajo arheološke najdbe in zakaj naj bi nepojasnjeno dogajanje tam zanimalo tudi Nikolo Teslo? Ne spreglejte!

 

Ali se družinska zgodovina ponavlja? Se družinski problemi podedujejo? Milena Miklavčič

Problemi in težave se vlečejo iz roda v rod, vse dokler jih ne ozavestimo. Verjamete ali ne, družinski problemi se dedujejo, z njimi pa tudi prepričanja ter težka (ali lahka) zgodovina prednikov, in sicer vse dokler vzorca ne presekamo. S poznavanjem življenjskih zgodb prednikov dobimo uvid tudi v lastni način razmišljanja in posledično delovanja. S pisateljico Mileno Miklavčič bomo v zvezi s tem predelali naslednja vprašanja: zakaj bi morali razčiščevati družinske vzorce, katere so najpogostejše težave, ki jih dobimo po rodovni liniji, ter kako se izgubi podatkov elegantno izogniti z ustvarjanjem baze podatkov o družinskih usodah. Ne zamudite ogleda posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.