Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

12 trikov uporabne aromaterapije za vsako družino / Usodni vpliv otroštva na odraslo življenje in odnose / Čaga v svečkah

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

12 trikov uporabne aromaterapije za vsako družino; Amon
Tokratno oddajo namenjamo spoznavanju mešanic z eteričnimi olji za lajšanje vsakdanjih tegob, kot so glavobol, slabost, prehlad, bolečine, pomanjkanje koncentracije, nespečnost, slabe vonjav, pomanjkanje energije, suša v spalnici itd. Matic Anzeljc Amon bo razkril, kateri eterični olji sta še posebej priporočljivi za občutljivejše otroke, kako dejansko pripraviti mešanice za čim več učinka ter katere kriterije upoštevati pri izbiri eteričnih olj. Ne zamudite ogleda posnetka, ki je, brez vsakršne dileme, nepogrešljiv vademekum za vsakega “stresiranega” človeka. Aja, še več receptur mešanja in tehnik uporabe eteričnih olj se lahko naučite tudi na prihajajočem tečaju aromaterapije. Več info in prijave na info@klepetobkavi.si ali 02 6200 230. Preverite tudi našo spletno stran www.klepetobkavi.si https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/delavnica-aromaterapije-z-amon-anis.html

Usodni vpliv otroštva na odraslo življenje in odnose; Amina Mehanović
FB: : https://www.facebook.com/AminaMehanovicAnimaAudiva
Strah, občutki nevrednosti, neljubljenosti, nesprejetosti, nemoči, krivde, sramu, ki so se zataknili v podzavest v ranem otroštvu, sprožijo situacije in prinesejo partnerje, ki potrjujejo te občutke. Vse to lahko vodi v depresijo, anksioznost, panične napade, nizko samopodobo, osebnostne motnje, različne kemične in nekemične odvisnosti itd. Ravno zato so prva leta otrokovega življenja usodno pomembna za njegovo življenje v odraslosti. Z EMDR-terapevtko Amino Mehanović bomo v tokratni oddaji odkrivali, kako se osvoboditi fiksiranih blokad in pomagati nevrofiziološkemu sistemu, da se ponovno poveže z umom in telesom in predela rane iz otroštva. Ne zamudite ogleda posnetka, hkrati pa vljudno vabljeni na razpisane delavnice, ki jih gostja organizira.
https://www.aminamehanovic.com/emdr-terapija-1
www.audiva.si


Čaga v svečkah; Maria Ana Kolman

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.