Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Hočeš biti bolj zdrav in pomlajen? Savnaj se v fitobočki! / Kako skrbeti za ženske hormone po 30. letu s hormonsko jogo?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Hočeš biti bolj zdrav in pomlajen? Savnaj se v fitobočki! Maria Ana Kolman (35 min)

Iz davnine se je ohranil rek: »Tisti dan, ko se savnaš, se ne boš postaral!« Sibirci slovijo po odličnem zdravju, vzdržljivosti in moči, čemur lahko gotovo pripišemo tudi redno uporabe savne, ki je del njihove kulture. Tisto, ki jo predstavljamo danes, je prav posebna – iz lesa sibirske cedre z imenom fitobočka. Pri savnanju v taki pari se krčijo krvne žile, fitoncidi, ki jih izloča cedra, uničujejo mikroorganizme, izboljša se tonus kože, telo se razstrupi, normalizira se metabolizem, poveča se izločanje endorfinov in hormonov sreče pa tudi kilogrami čudežno izginejo. Kdaj se priporoča uporaba cedrovega sodčka z zeliščno paro ter kakšne so njegove druge prednosti in zanimivosti? Ne spreglejte pogovora z Mario Ano, ki po sibirsko skrbi za svoje zdravje in dobro počutje tudi z uporabo te slavne ruske fitobočke. 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/cedrov-sodcek-z-zeliscno-paro-ali-slavna-ruska-fitobocka.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/cedrov-sodcek-z-zeliscno-paro-ali-slavna-ruska-fitobocka-ovalna.html 

Članek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/kako-se-fitobockati-navodila-za-izvajanje-domacih-zeliscnih-parnih-kopeli-v-ruski-savni.html 

 

Kako skrbeti za ženske hormone po 30. letu s hormonsko jogo? Mateja Kreuh 

 

Brez dvoma poznate ali celo izvajate različne oblike joge … Ampak – ali ste že slišali za hormonsko jogo? Hormonsko jogo je v devetdesetih letih zasnovala Dinah Rodrigues, predstavlja pa naravno oz. holistično pomoč pri vzpostavljanju hormonskega ravnovesja. V praksi to pomeni, da aktivira delovanje jajčnikov, uravnava raven hormonov ter zmanjša ali povsem odpravi simptome menopavze. Pri hormonski jogi je najbolj pomemben pravilni dih, s katerim lahko preprečimo oz. odpravimo večino težav. Komu se priporoča izvajanje hormonske joge? Kako pomaga mlajšim ženskam in kako tistim v menopavzi? Zakaj vaditi hormonsko jogo in kako pogosto? Jo lahko izvajamo preventivno? Se vaje hormonske joge vedno izvajajo v točno določenih serijah? Po določenem zaporedju? Ali je vseeno? Kako hitro deluje hormonska joga in kakšne konkretne posledice občutimo? Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na prihajajoči Vikend za dušo: hormoni in pomlajevanje, kjer bo Mateja pokazala celoten set hormonske joge. Več tukaj: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-za-duso-hormoni-in-pomlajevanje-2690.html 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.