Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Fenomen: 13-letnica razkriva skrivnosti sveta duš in božanske ljubezni; / To pošljite starostnikom, ki bivajo v domovih! Kaj pa če je narava največ in vse, kar potrebujemo!?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Fenomen: 13-letnica razkriva skrivnosti sveta duš in božanske ljubezni; Aurora Anima Mea
Če vam povemo, da obstaja 13-letnica, ki pozna skrivnosti sveta duš, dobiva videnja in vidi načrte učenja posamezne duše pred utelešenjem … BI verjeli? Bi se prepustili in zaupali? Aurora Anima Mea, ki svoje prave identitete ne želi izdati, je pri 12 letih dobila sporočilo iz duhovnega sveta: “Napiši duhovno knjigo!” In tako je nastala knjiga o skrivnosti duš in božanski ljubezni. Kaj njena videnja pomenijo za ljudi? Ali lahko vsak človek prejema sporočila duše ter zakaj jih ne znamo prebrati? Kako nam duša posreduje informacije iz duhovnega sveta? Kakšno vlogo imajo v našem življenju pretekle inkarnacije in kako spustiti stare zamere? Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na spletno predavanje z meditacijo. Več info na: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/fenomem-13-letnica-razkriva-skrivnosti-sveta-dus-in-bozanske-ljubezni.html

To pošljite starostnikom, ki bivajo v domovih! Jasmina Kandorfer
V koronačasu starostniki, ki bivajo v domovih, niso imeli veliko obiskov, mnogo od njih je osamljenih ... Kar lahko naredite zanje, je, da se z njimi redno slišite, in jim pošljete pripomočke za lažje soočanje s trenutno situacijo. Pripravili smo 6 priporočil, kaj poslati starostnikom, ki bivajo v domovih, in sicer posneto glasbo in CD-predvajalnik, USB-ključek ali vokman, prehranska dopolnila vitamin D3, C-vitamin, probiotike, tinkturo ameriškega slamnika in zeliščno formulo za jetra in črevesje, žogico za razgibavanje, kokosovo vodo, eterično olje ali Palo santo za izboljšanje kvalitete zraka ter plišasto igračko. Čemu le? Pojasnimo v oddaji!

Kaj pa če je narava največ in vse, kar potrebujemo!? Narava = zdravilo! Sabina Cimerman
Zdi se, da se stara znanja vračajo! Da nam ponujajo preizkušene in učinkovite načine zdravljenja, ki so tako enostavni, da se zdijo neverjetni. Narava! Zakaj hodimo v naravo? Da si napolnimo baterije, se povežemo z univerzumom, da odložimo skrbi in preprečimo/omilimo tudi kakšno zdravstveno težavo. Sploh letos nas je narava konkretno spomnila na svoj enormen vpliv na človeštvo. Morda bi morali kolektivno spremeniti naš odnos do nje, se večkrat odpraviti v gozd, ob reke, slapove, na polja … V dežju in soncu! In predvsem − v miru! V tem času, ko se je življenje človeka upočasnilo, sta na drugi strani zaživela živalstvo in narava. V času izolacije imamo priložnost spoznati, kako lepo bi lahko bilo življenje za vse – če bi človek le postal bolj zavesten … Če bi spoznal, da je del celote in ne njen neodvisen člen. Ne zamudite ogleda posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.