Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Fenomen: 13-letnica razkriva skrivnosti sveta duš in božanske ljubezni / Ali je lahko molitev zdravilna? / Kako sčistiti telo po jemanju kontracepcijskih tablet?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Fenomen: 13-letnica razkriva skrivnosti sveta duš in božanske ljubezni; Aurora Anima Mea
Če vam povemo, da obstaja 13-letnica, ki pozna skrivnosti sveta duš, dobiva videnja in vidi načrte učenja posamezne duše pred utelešenjem … BI verjeli? Bi se prepustili in zaupali? Aurora Anima Mea, ki svoje prave identitete ne želi izdati, je pri 12 letih dobila sporočilo iz duhovnega sveta: “Napiši duhovno knjigo!” In tako je nastala knjiga o skrivnosti duš in božanski ljubezni. Kaj njena videnja pomenijo za ljudi? Ali lahko vsak človek prejema sporočila duše ter zakaj jih ne znamo prebrati? Kako nam duša posreduje informacije iz duhovnega sveta? Kakšno vlogo imajo v našem življenju pretekle inkarnacije in kako spustiti stare zamere? Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na spletno predavanje z meditacijo. Več info na: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/fenomem-13-letnica-razkriva-skrivnosti-sveta-dus-in-bozanske-ljubezni.html

Ali je lahko molitev zdravilna? Janez Avsenik, Miro Šlibar
Ste že kdaj naleteli na novico ali situacijo, za katero ste rekli, da je čudež? Da je šlo za zdravorazumsko nerazložljivo ozdravitev ali kaki drugi nepojasnjen dogodek, ki se po vsej logiki ne bi smel zgoditi? V zvezi s tem ima veliko opraviti astralni svet, kjer oživi vse, čemur namenjamo fokus − če pri tem vpletemo še čustva in vero. Ljudje, ki verjamejo v določeni čudež, lahko dejansko povzročijo njegovo manifestacijo v snovnem svetu … Če je te vere (+ čustev in posledično energije) veliko, se zgodi čudež v snovnem svetu. Je torej čudežna ozdravitev možna? Koliko imata pri tem opraviti molitev in vera? Obstajajo čudežne ozdravitve tudi v Sloveniji? O tem, ali molitev lahko zdravi, se tokrat pogovarjamo z dvema duhovnikoma − Janezom Avsenikom in Mirom Šlibarjem. Katerim pogojem mora biti zadoščeno, da se zgodi čudež? Kaj pa če molitev ni uslišana? Ima človek vseeno kaj od tega? Kakšen je metafizični izvor bolezni? Ali bolezen pride, da bi se duhovno prebudili? A lahko molitev reši nekoga, ki je ateist? Vse to v posnetku! https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Kako sčistiti telo po jemanju kontracepcijskih tablet? Jelena Dimitrijević

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.