Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca julija

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Energije meseca julija; Darja Furek, Dušan Doblanovič Jimmy, Lili Sorum

Julij je mesec dopustovanj, ki nam energijsko gledano že v prvem tednu prinaša dve pomembni planetarni spremembi, nato pa še neobičajno gibanje Hirona in popolno spremembo v tretjem tednu. Julij je prav tako čas osebnega in duhovnega razvoja ter prepoznavanja lastnih vzorcev, prepričanj in sprožilcev, zaradi vpliva ognjene koze pa tudi mesec osebne preobrazbe in kreativne rasti. “Gnijoči” heksagram nas bo postavil pred določene preizkušnje, zadrževali se bomo bolj na jugu, numerološko gledano pa nas bo ves mesec negovala ženska energija. Na plano lahko prihajajo miselni vzorci in mehanizmi, ki smo jih oblikovali v ranem otroštvu, predvsem v odnosu z mamo in drugimi pomembnejšimi ženskami. Kako se pripraviti na precej turbulenten mesec in kdaj bi bilo najbolj pametno oditi na dopust? Ne zamudite ogleda posnetka, ne spreglejte pa tudi aktualne nagradne igre in julijskih darilc … :) 

DARILO MESECA: Brezplačen e-priročnik Poletje, polno radosti in zdravih užitkov: https://klepetobkavi.si/brezplacno.html  IN brezplačno spletno predavanje 12 briljantnih poletnih trikov za lepoto in zdravje (za dostop se prijavite na Klepetove spletne novičke) 

INVESTICIJA MESECA: vsestranska mumija, ki je tudi del Dopustniškega paketa (ki poleg mumije vključuje še D-manozo (pri ventju mehurja) in kurkumin (pri vročini, vseh vrstah bolečine, zastrupitvah s hrano …). Celi paket lahko dobite tudi, če sodelujete v nagradni igri (na IG Klepet ob kavi). 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/mumija-shilajit-v-prahu-100-naravna-ekoloska.html

KRISTAL MESECA: selenit: 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/selenit-kristal-za-masazo-in-pomlajevanje-6-cm.html 

Klepetovi dogodki

Divji vikend na Bledu (taborjenje pod zvezdami): https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Še zadnje prijave za Duhovne počitnice v Egiptu: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/duhovne-pocitnice-v-egiptu-makadi-bay8-10-15-10-2022.html

Ostali dogodki: https://klepetobkavi.si/dogodki.html 

Prihajajoče TV oddaje

Trenutno ni dogodkov.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.