Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca decembra / Aktivirajte možgane in telo pri svojih 4+ let starih malčkih kar doma! / Kaj znižuje ali zvišuje vibracijo v vsakdanjem življenju?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Energije meseca decembra; Aleksandra Winkler Drole, Tanja Glažar in Dušan Doblanovič Jimmy
Zadnji mesec tega turbulentnega leta 2020 je tu − juhu! Bodo praznične decembrske energije prinesle povezovanje in dobre odnose na osebnem/poslovnem nivoju ali bodo izzivi večji? Na kaj paziti in katera področja podpreti po nasvetih feng shuija, katere karmične preizkušnje se bodo zvrstile v treh karmičnih ciklih decembra in kako razlagati energije meseca z astrološkega vidika? Pravočasno se pripravite! Ne zamudite ogleda posnetka, ne spreglejte pa tudi prihajajočih (in že posnetih) spletnih dogodkov. https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Aktivirajte možgane in telo pri svojih 4+ let starih malčkih kar doma! Peter Mrak
Kaj lahko sami naredimo za kar najboljše delovanje svojih možganov? Samo piflanje, dudlanje in memoriranje podatkov ne bo dovolj! Katere dejavnosti so še tiste, ki spodbujajo razvoj možganov, pa se morda niti ne zavedamo, in jih lahko vadijo tudi naši najmlajši? Peter Mrak nam bo pokazal, kako aktivirate možgane in telo pri sebi in svojih malčkih kar doma! Ne zamudite tudi vpisa v spletno šolo za zavesten starše, ki svoja spletna vrata odpira 13. Januarja. Več info na www.klepetobkavi.si. V oddaji omenjene priročnike najdete pod zavihkom BREZPLAČNO.

Kaj znižuje ali zvišuje vibracijo v vsakdanjem življenju? Jelena Dimitrijević
Vsaka stvar v vesolju, vsaka misel, vsako čustvo, vsak predmet, vsako bitje, zvok, vsaka bilka … Vse ima svojo lastno vibracijo oz. frekvenco. Kaj pa vibracija človeka? Kaj pa vibracija človeštva? Je res, kot pravijo, da bomo morali dvigniti vibracijo, če ne se lahko poslovimo od tega planeta? Je res, da so eni ljudje prav namonitrani na frekvenco za pojav bolezni? O tem, kako povečati svojo vibracijo in kakšne posledice bo to prineslo? Kakšni so znaki človeka, ki vibrira z nizko oz. visoko vibracijo? A je res, da ljudje z nizko vibracijo prej zbolijo? Lahko svojo vibracijo tudi kako izmerimo? Ko višamo svojo vibracijo tudi vedno manj jemo. Če jo zvišamo zadosti, hrane sploh ne rabimo več. Torej je to, da brez hrane ne moremo živeti, v bistvu mit? Ne zamudite ogleda posnetka! https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.