Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Energije meseca avgusta / Kako preprečiti prekomerno potenje

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Energije meseca avgusta; Tanja Glažar, Tina Orel, Romana Pogorelčnik
Danes v klasični zasedbi feng shui svetovalka Tanja Glažar, numerologinja in astrologinja Romana Pogorelčnik in djotiš svetovalka Tina Orel razlagajo, kakšne energije nas čakajo v mesecu avgustu. Če na kratko strnjemo njihove prognoze v par stavkov: Jupiter (Guru) je še vedno retrograden, kar prinaša težave pri predajanju znanja, Saturn v Kozorogu bo “poskrbel” za večji nadzor, strah in željo imeti vajeti v svojih rokah, numerološko gledano bomo razpeti med razmišljanjem o preteklosti in željami za prihodnost, hkrati pa si lahko obetamo nenadne akcije in preobrate … Seveda zaupamo tudi ugodne postavitve elementov po feng shui! Ne zamudite ogleda posnetka!

Kako preprečiti prekomerno potenje; Neža Bračič
Dvomimo, da obstaja kdo, ki se ni na skrivaj ovohaval v kotu kakega stranišča … Prihaja poletje in prav vam bodo prišli napotki, kako se konkretno in zanesljivo lotiti problemov s prekomernim potenjem in neprijetnim telesnim vonjem. Marija Kočevar nam bo za začetek pojasnila, zakaj ni zdravo zavirati potenja z močnimi deodoranti (antiperspiranti), nato spoznamo 4 naravne sestavine za preprečevanje pretiranega potenja (kis, limona, soda, črni čaj), ne bomo pa zanemarili tudi notranjega faktorja (kateri organ je zaslužen, da določeni znoj bolj smrdi?) in pomena naravnih materialov. Razveselimo vas še z nagradno igro! Brž na FB-stran Klepeta ob kavi, podarjamo namreč kurkumin kompleks. Kakšno zvezo ima kurkuma s potenjem in kako se nagradno vprašanje sploh glasi, pa izdamo v oddaji!

Kdaj je sončenje zdravo in kdaj nevarno? Matic Anzeljc Amon, Diana Vlahinič
Sončenje je zdravo, če je premišljeno in zmerno. Nevarno pa je takrat, ko zaradi nepazljivosti poškodujemo kožo (in dobimo opekline). Pomembno pa je, da se soncu izpostavimo tudi med 10. in 14. uro – da lahko telo tvori vitamin D! Začnemo z minuto na dan, količino pa nato postopoma povečujemo (do 30 minut dnevno). V tokratni oddaji izveste pomembne napotke in dileme glede sončenja – od tega, kakšno obliko zaščite izbrati v poplavi krem za sončenje, kdaj bi morali začeti s sončenjem, ali je ten kože že sam po sebi dobra zaščita, kaj jesti, da telo bolje pripraviti na sončenje, ter kaj narediti, če do opeklin vendarle pride. Ne zamudite ogleda posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.