Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Brez energije? Zastavi si teh 6 vprašanj in odkrij vzrok utrujenosti! / Načini uporabe magnezijevega olja v gelu / Slovenski pregovori o življenju, ki držijo kot pribiti

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Brez energije? Zastavi si teh 6 vprašanj in odkrij vzrok utrujenosti! Jasmina Kandorfer

Prazna baterija? Tako ali drugače, nič neobičajnega, pravzaprav. Tokrat bomo govorili o nizkih obratih naših teles, ne tehnoloških naprav, jasno. Se zbujate utrujeni, namesto spočiti? Vas ob sapo spravi že najmanjši breg? Predstavljamo rešitve, za katere nam boste gotovo hvaležni. Zastavite si 6 vprašanj, ki jih razkrivamo v oddaji, in ne izgubljajte energije po nepotrebnem: Ali pijem dovolj vode oz. ali pijem dovolj kvalitetne vode? Jem preveč sladkorja? Ali mojemu telesu primanjkuje magnezija? Kako kvalitetna sta dih in zrak, ki ga diham? Ali premalo telovadim? Ali telovadim nemara preveč? Se okrog mene dogaja preveč sprememb? Za konec pa se spominjamo tudi nasveta več kot 90-letne Ljerke. Vabljeni k ogledu!


Načini uporabe magnezijevega olja v gelu; Simone Godina

Raziskave dokazujejo, da je magnezij soodgovoren za več kot 300 funkcij, ki se dogajajo v človeškem telesu. Telo shranjuje približno polovico svojega magnezija v celicah tkiv in organov, preostalih 49 % je v kombinaciji s kalcijem shranjenega v kosteh in le majhen delež (okoli 1 %) prostega magnezija ostane v krvi. Zakaj je to treba vedeti, ko testiramo raven magnezija pri zdravniku, kako je magnezij povezan z delovanjem hormonov, kako opazimo njegovo pomanjkanje, kakšno vlogo ima pri preprečevanju kapi ter kako deluje na kapaciteto kratkoročnega in dolgoročnega spomina? Ne zamudite ogleda posnetka, ko bo o pomenu magnezija ozaveščala zdravstvena trenerka Simone Godina.
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/magnezijev-gel-200-ml-100-naravno.html

Slovenski pregovori o življenju, ki držijo kot pribiti; Peter Amalietti

Tokrat bomo kimali starim, a vsekakor ne zastarelim slovenskim mislim oz. pregovorim o sreči, moško-ženskih odnosih, modrosti in preudarnosti. Pisatelj, prevajalec, založnik in urednik pa tudi avtor marsikake bistroumne domislice Peter Amalietti bo z nami delil par iskrivih, duhovitih, lucidnih, predvsem pa še kako resničnih, kot so: Ženska joče pred poroko, moški pa po njej. Pametnega prepriča razum, neumnega pa palica. Človek je srečen, če je prisiljen delati, kar dela najrajši. Če smo vas z opisom vsaj malo podražili, vabljeni k ogledu posnetka! Ne zamudite.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.