Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ali je možno vzgojiti nerazvajene edince? So res vsi edinci razvajeni? / Tanja Ribič o vrednotah v času korone

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Ali je možno vzgojiti nerazvajene edince? So res vsi edinci razvajeni? Andreja Poljanec
Jasminina Gaja je zaenkrat edinka in, kakor pravi naša novopečena mamica, bo verjetno tako tudi ostalo … Vsa pozornost je seveda ves čas na njej, povsem se ji posvečata tako mami kot oči. Bo zaradi tega razvajenka? Nekateri namreč radi posplošijo − ja, če je pa edinec oz. edinka, je pa zagotovo razvajenec/razvajenka … Je to res? Kaj se zgodi, ko oz. če v hišo pride še kak otrok? Fokus se prestavi na mlajšega … Ali je torej možno vzgojiti nerazvajene edince? So res vsi edinci razvajeni? Je možno vzgojiti razvajene needince, torej razvajene otroke, ki imajo brate/sestre? O tem, kako se obnaša razvajen otrok, kako naj starši učinkovito postavijo meje in otroku pojasnijo, da ga imajo neizmerno radi, ampak da v življenju pač ne more biti vse po njegovo, ter kako razvajen otrok doživlja krivice in razočaranja v odraslosti, izveste v pogovoru z doc. dr. Andrejo Poljanec. Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/lisicke-trepetlika-nageljnove-zbice-primerno-za-otroke.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/mumija-ali-altajska-skalna-smola.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/smola-sibirske-cedre-ali-zivica-100-ml.html

Tanja Ribič o vrednotah v času korone
Tokrat se nam v Klepetovi dnevni sobi pridruži odlična igralka in pevka Tanja Ribič. Kmalu jo boste lahko gledali tudi tisti, ki vam je blizu Netflix − dobila je namreč vlogo v hišni seriji, o kateri pa smo zaradi poslovnih klavzul izvedeli le nekaj drobcev! Pravzaprav smo jo v goste povabili, da nam predstavi svoje preživljanje karantene v obdobju korone, predvsem pa, da nam zaupa ganljivo zgodbo svoje mame. V domu za starejše v Šmarju pri Jelšah, kjer je Tanjina mama Jožica nastanjena, so namrč beležili nevejeten porast okužbe med stanovalci. In tudi njej covid-19 ni prizanesel. Se je stanje Tanjine mame popravilo, kaj misli, da se bo narod naučil iz te situacije ter katere vrednote konkretno so prišle najbolj do izraza pri njej? Ne zamudite ogleda posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.