Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Aktualno, udarno: tehnologija 5G – bi se morali bati? 2. del / Zvezda na obisku: Eva Hren

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Aktualno, udarno: tehnologija 5G – bi se morali bati? 2. del; Marjan Kodelja, Gregor Kos

Se veselite ali bojite prihajajočega omrežja 5G? Tokrat nam bosta strokovnjak za tehnologijo Marjan Kodelja in predsednik stranke Za zdravo družbo mag. Gregor Kos predstavila lastne poglede glede prihajajočega omrežja 5G. V splošno svetovno potrošniško rabo naj bi tehnologija 5G prišla do leta 2020, uvaja pa zato, da bi olajšala delovanje tehnologije, ne pa nujno izboljšala življenja ljudi! Namreč, kakor opozarjajo številni znanstveniki in potrjuje mnogo študij, zdravstvene nevarnosti sevanja omrežja 5G niso preverjene in predstavljajo grožnjo za zdravje okolja in ljudi. V množične medije najpogosteje pridejo le tiste raziskave, ki podcenjujejo nevarnost sevanja 5G, a dejstvo je, da povzroča povečano sevanje v okolju okvare DNA (ki vodijo v rakava obolenja), oksidativni stres (predčasno staranje), motnje v presnovi, znižanje melatonina (motnje spanja), motnje v možganskem metabolizmu glukoze, nastanek stresnih proteinov (številne bolezni) itd. Kako sta zapisane teze komentirala tokratna gosta, izveste v ogledu posnetka.


Zvezda na obisku: Eva Hren
Telepatija naj bi bila po mnenju raziskovalcev skrita sposobnost vseh ljudi, ki jo je treba le razviti. Seveda je morala Jasmina to tezo preveriti pri tokratni gostji, glasbenici Evi Hren (ena drugi sta pošiljali telepatska sporočila; Kako sta se odrezali? Imata dobro razvito intuicijo ali je bil vseskupaj bolj ali manj fiasko?). Pozabavali smo se še z ostalimi čuti − nekaj je bilo treba povohati in marsikaj izdati. Ostali čas pa smo namenili prijetnemu klepetu o energijah, sanjah, načrtih, bolečih preizkušnjah, izražanju jeze in tudi vsakodnevnih radostih, ki ji osmišljajo življenje. Ne zamudite!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.